• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Chocolate Designs: Working With Chocolate Transfers, Stencils, Piping, Runouts a » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Chocolate Designs: Working With Chocolate Transfers, Stencils, Piping, Runouts a

ISBN-13: 9781508868033 / Angielski / Miękka / 2015 / 46 str.

Brenda Van Niekerk
Chocolate Designs: Working With Chocolate Transfers, Stencils, Piping, Runouts a Niekerk, Brenda Van 9781508868033 Createspace - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Chocolate Designs: Working With Chocolate Transfers, Stencils, Piping, Runouts a

ISBN-13: 9781508868033 / Angielski / Miękka / 2015 / 46 str.

Brenda Van Niekerk
cena 50,36 zł
(netto: 47,96 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 50,09 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This book teaches you how to use chocolate transfers and stenciling on cakes and cookies and how to make chocolate runouts for the most decadent desserts. Some of the content within the book: Chocolate Basics, What Is Tempered Chocolate, How Do You Temper Chocolate, What Is Baking Chocolate, What Is Chocolate Candy Melts, How To Melt Chocolate In A Double Boiler, How To Melt Chocolate In A Microwave, Chocolate Transfers, What Are Chocolate Transfers?, How Do Chocolate Transfers Work, How To Use Chocolate Transfers, How To Wrap A Cake With Chocolate Transfers, Where Would One Use Chocolate Transfers, Chocolate Stenciling, Commercially Available Stencils, How To Use Chocolate Stencils, Chocolate Runouts, A Quick And Simple Way To Melt And Pipe Chocolate and much, much more......


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Specific Ingredients - Chocolate
Wydawca:
Createspace
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781508868033
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
46
Waga:
0.09 kg
Wymiary:
21.59 x 14.0 x 0.3
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia