• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Chinese Cooking: Favorite Chinese Takeout Recipes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Chinese Cooking: Favorite Chinese Takeout Recipes

ISBN-13: 9781546465812 / Angielski / Miękka / 2017 / 186 str.

Sarah Spencer
Chinese Cooking: Favorite Chinese Takeout Recipes Sarah Spencer 9781546465812 Createspace Independent Publishing Platform - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Chinese Cooking: Favorite Chinese Takeout Recipes

ISBN-13: 9781546465812 / Angielski / Miękka / 2017 / 186 str.

Sarah Spencer
cena 44,34 zł
(netto: 42,23 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 38,30 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Stay in and prepare your favorite Chinese takeout recipes tonight ***Black and White Edition*** It is not a secret that Americans love Chinese food. There's just something special about those fried chicken bits coated in a delicious sweet and sour sauce that keeps us coming back for more. Not to mention, the incredibly delicious fried rice. Aside from these, there are the tasty and perfectly cooked meats wrapped in a soft, or crunchy, thin dough-the egg rolls, wontons, pot stickers, and, of course, the crab rangoon. All this talk about Chinese food might be making you want to place an order at your favorite Chinese restaurant; but how about making them at home instead? This cookbook offers over 80 different Chinese take-out-inspired dishes that's sure to satisfy your Chinese food cravings. They are easy to prepare and take almost no time at all. With ingredients, you can easily find in your pantry or at your local grocery store, cook yourself a meal that tastes just like-or even better-than your favorite Chinese take-outs. Yum

Inside, you'll find:

  • A brief history of Chinese cuisine in America
  • Commonly used ingredients for Chinese takeout recipes
  • Common preparations and cooking tools
  • Delightful appetizer recipes like the Roasted Chinese Pork Barbecue, Crab Rangoon, Pork Egg Rolls, and the Chinese Pancakes with Scallions
  • Traditional soup recipes like the Wonton Soup and the Hot and Sour Soup
  • Wholesome chicken and duck recipes such as the Classic Orange Chicken, General Tso's Chicken, Kung Pao Chicken, and the Peking Duck
  • Bountiful pork recipes like the Chop Suey with Pork, Moo Shu Pork, and the Cantonese Sweet and Sour Pork
  • Satisfying beef recipes like the Beef in Black Bean Sauce, Beef and Broccoli, and the Chinese Pepper Steak
  • Luscious fish and seafood recipes like the Szechuan Shrimp, Cantonese-style Lobster, and the Salt and Pepper Shrimp
  • Easy-to-prepare rice and noodles recipes such as the Yangzhou Fried Rice, Pan-fried Noodle Seafood Delight, and the Chicken Lo Mein
  • Delightful vegetarian recipes such as the Eggplant in Garlic Sauce, Vegetarian Egg Foo Young, and the Tofu Kung Pao
  • Favorite dessert recipes like the Chinese Mango Pudding, DIY Fortune Cookies, and the Chinese Egg Tarts


Let's start cooking Scroll back up and order your copy today


Zawartość książki może nie spełniać oczekiwań – reklamacje nie obejmują treści, która mogła nie być redakcyjnie ani merytorycznie opracowana.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Chinese
Wydawca:
Createspace Independent Publishing Platform
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781546465812
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
186
Waga:
0.25 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 1.02
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Spencer, Sarah Sarah Spencer lives in Canada with her husband and... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia