• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Chef's Compendium of Professional Recipes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Chef's Compendium of Professional Recipes

ISBN-13: 9780750604901 / Angielski / Twarda / 1992 / 416 str.

Edward Reynolds
Chef's Compendium of Professional Recipes Edward Reynolds 9780750604901  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Chef's Compendium of Professional Recipes

ISBN-13: 9780750604901 / Angielski / Twarda / 1992 / 416 str.

Edward Reynolds
cena 876,20 zł
(netto: 834,48 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 869,02 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The purpose of this book is to present essential recipes based on traditional and classic methods, but simplified and adapted to meet the needs and conditions of the business professional kitchen. It has been updated and revised to include recipes that are intended to appeal to the modern cook. Trends towards healthy and safe eating are taken into account and alternatives are suggested to certain ingredients to meet this demand. Also, vegetarian recipes are included for the first time.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Quantity
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780750604901
Rok wydania:
1992
Wydanie:
UK
Ilość stron:
416
Waga:
0.72 kg
Wymiary:
22.4 x 14.53 x 2.87
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

`As textbooks go it is first rate.'
- Caterer & Hotel Keeper, February 1993

Culinary basics, stocks and sauces; Cold preparations; Soups; Eggs, pastas and rice; Fish; Meat, poultry and game; Vegetables; Pastry and sweets; Savouries and supplementary breakfast dishes; Glossary.

John Fuller, Edward Renopson



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia