• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Cheeses of Wisconsin: A Culinary Travel Guide » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Cheeses of Wisconsin: A Culinary Travel Guide

ISBN-13: 9780881507843 / Angielski / Miękka / 2008 / 218 str.

Jeanette Hurt
Cheeses of Wisconsin: A Culinary Travel Guide Hurt, Jeanette 9780881507843 Not Avail - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Cheeses of Wisconsin: A Culinary Travel Guide

ISBN-13: 9780881507843 / Angielski / Miękka / 2008 / 218 str.

Jeanette Hurt
cena 92,04 zł
(netto: 87,66 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 91,54 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

A culinary travel guide to the best artisan cheesemakers in the state of Wisconsin.
Wisconsin makes more specialty cheese than any other state, and this guide lists the best of the best cheesemakers and their cheeses. Connoisseur and food writer Jeanette Hurt embarks on a culinary tour throughout the entire state to find the most innovative and traditional artisans who lovingly and painstakingly cultivate numerous varieties of award-winning cow-, goat-, and sheep's-milk cheeses.
Hurt describes in words and photos how cheese and other dairy products such as yogurt, ice cream, butter, and milk are made, and provides a detailed list of cheesemakers who accept visitors so you can watch the process firsthand. Also includes a map showing cheesemaker locations, where to buy Wisconsin cheese, resources for budding cheesemakers, recipes, wine and beer pairings, and travel advice. 50 black & white photographs, 8 color pages.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - American - Middle Western States
Cooking > Specific Ingredients - Dairy
Travel > United States - Midwest - General
Wydawca:
Not Avail
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780881507843
Rok wydania:
2008
Ilość stron:
218
Waga:
0.42 kg
Wymiary:
20.42 x 20.19 x 1.45
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane
Hurt, Jeanette Jeanette Hurt is an award-winning freelance writer... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia