• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Catering Management » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Catering Management

ISBN-13: 9781118091494 / Angielski / Twarda / 2012 / 272 str.

Nancy Loman (Florida International University) Scanlon
Catering Management Nancy Loman (Florida International University) Scanlon 9781118091494 John Wiley & Sons Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Catering Management

ISBN-13: 9781118091494 / Angielski / Twarda / 2012 / 272 str.

Nancy Loman (Florida International University) Scanlon
cena 346,08 zł
(netto: 329,60 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 342,54 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

An essential, comprehensive, and up-to-date guide for catering professionals Catering Management covers all aspects of the catering business, from sales, marketing, and pricing to food and beverage service, menu planning, equipment, staff training, and more. This new edition is completely revised with information on sustainable and green catering practices, digital menu and proposal design, new catering industry software, and the expansion of the event market. State-of-the-art marketing strategies, including social networking, web promotion, and on-demand proposal development are also covered in detail.

  • Completely updated with the latest industry practices and guidelines
  • Covers every aspect of catering, from business management basics to food service and menu design
  • Written by an expert with more than 35 years of experience in the business
Whether you're starting a catering business or just trying to catch up with the competition, Catering Management, 4th Edition is the comprehensive reference that tells you everything you need to know.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Cooking > Tablesetting
Wydawca:
John Wiley & Sons Inc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781118091494
Rok wydania:
2012
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
272
Waga:
0.87 kg
Wymiary:
28.2 x 22.0 x 2.0
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane

Chapter 1: Historical BanquetingChapter 2: Styles of Catering OperationsChapter 3: Catering Food Service DevelopmentChapter 4: Catering sales and Marketing and Computer Software SupportChapter 5: Catering Menu ProgramChapter 6: Food and Beverage Operational ControlsChapter 7: Catering Menu Pricing and ControlsChapter 8: Catering Menu DesignChapter 9: Catering Beverage ManagementChapter 10: Quality Service and Standards TrainingChapter 11: Managing Catering Equipment

Nancy Loman Scanlon, PhD, has more than thirty–five years of experience in the hospitality industry and has worked in food and beverage management positions with the Hilton Hotels Corporation, Interstate Hotels & Resorts, and Marriott International. She is currently an Associate Professor at the Chaplin School of Hospitality and Tourism Management at Florida International University. Her other books include Marketing by Menu, Restaurant Management, and Quality Restaurant Service Guaranteed.

The comprehensive, fully up–to–date guide to managing your catering business

Successful catering involves much more than just creating a great meal. Running your catering business properly also requires robust skills in marketing, cost control and budgeting, and day–to–day business management.

Catering Management, Fourth Edition gives working professionals and aspiring caterers the detailed advice and crucial business skills needed for successful on– and off–premise catering. The book covers all the fundamentals, including styles of catering operations, menu design and pricing, food and beverage service, managing staff and equipment, and much more. Updated to reflect the very latest in a growing field, this new edition covers current trends in sustainable practices, digital menu and proposal design, new software and equipment, social networking, online promotions, and on–demand proposal development. With essential management techniques that will keep current practitioners on the cutting edge and expert advice to help kick–start aspiring caterers′ careers, Catering Management is an ideal all–purpose guide to the industry.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia