• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Canton Flair: Recipes Design, Traditions & Culture Made in China » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Canton Flair: Recipes Design, Traditions & Culture Made in China

ISBN-13: 9780692521199 / Angielski / Miękka / 2015 / 232 str.

Nicolas Vienne;Donia Belhacene
Canton Flair: Recipes Design, Traditions & Culture Made in China Vienne, Nicolas A. 9780692521199 Nicolas Vienne - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Canton Flair: Recipes Design, Traditions & Culture Made in China

ISBN-13: 9780692521199 / Angielski / Miękka / 2015 / 232 str.

Nicolas Vienne;Donia Belhacene
cena 266,32 zł
(netto: 253,64 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 264,86 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Far from the industrial clichE and the highly urbanized city of Guangzhou is another view of this historical city. One without complexity, simple and authentic. Chef Nicolas Vienne and his wife Donia Belhacene have spent the last two years exploring its culinary wonders through its products, natural resources and culture. As a talented and committed chef and his wife, "the Amateur Foodie," this French globetrotting couple evokes life with passion, enthusiasm and above all with heart. The ideal approach of a region is through its markets and local products. They particularly enjoyed looking for the most unique and mysterious products that create the identity of a regional cuisine. Uncovering a city's true potential and its culinary achievements is not done through the expanse of concrete buildings. "The economic power of China," Guangzhou exists for its cuisine, its flavors and its traditions. This globetrotting couple has explored Guangzhou in its purest form sharing with you Canton's culinary secrets with beautiful stories and personal recipes. Chef Nicolas Vienne

Far from the industrial cliché and the highly urbanized city of Guangzhou is another view of this historical city. One without complexity, simple and authentic. Chef Nicolas Vienne and his wife Donia Belhacene have spent the last two years exploring its culinary wonders through its products, natural resources and culture.As a talented and committed chef and his wife, “the Amateur Foodie”, this French globetrotting couple evokes life with passion, enthusiasm and above all with heart.The ideal approach of a region is through its markets and local products. They particularly enjoyed looking for the most unique and mysterious products that create the identity of a regional cuisine. Uncovering a city’s true potential and its culinary achievements is not done through the expanse of concrete buildings.“The economic power of China”, Guangzhou exists for its cuisine, its flavors and its traditions. This globetrotting couple has explored Guangzhou in its purest form sharing with you Canton’s culinary secrets with beautiful stories and personal recipes.Chef Nicolas Vienne

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Chinese
Cooking > Specific Ingredients - Natural Foods
Travel > Asia - East - China
Wydawca:
Nicolas Vienne
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780692521199
Rok wydania:
2015
Ilość stron:
232
Waga:
0.70 kg
Wymiary:
20.5 x 25.5 x 2.1
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia