• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Callogenesis and Micropropagation of Grape (Vitis Vinifera L.) » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Callogenesis and Micropropagation of Grape (Vitis Vinifera L.)

ISBN-13: 9783846588949 / Angielski / Miękka / 2012 / 128 str.

Khadija Gilani
Callogenesis and Micropropagation of Grape (Vitis Vinifera L.) Khadija Gilani   9783846588949 LAP Lambert Academic Publishing AG & Co KG - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Callogenesis and Micropropagation of Grape (Vitis Vinifera L.)

ISBN-13: 9783846588949 / Angielski / Miękka / 2012 / 128 str.

Khadija Gilani
cena 264,53
(netto: 251,93 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 264,53
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The present study deals with the callogenesis and micropropagation of grapes (Vitis vinifera L.) and biochemical investigation of protein content and peroxidase activity during different stages of growth. In the protocol of micropropagation, four different types of media with different concentration of auxin, cytokinin and their combinations were used. Best result was obtained with the TDZ 25.0 (uM) with 90% frequency rate. In the induction of callogenesis procedure, three different types of media concentration of auxin, cytokinin and their combination were used with leaf and node as explant. The best result observed from leaf explant obtained from 2,4-D 3.0 (mg/l) with maximum 90% frequency rate. Best result for callus formation from nodal explant obtained from 2,4-D 3.0 + BAP 1.0 + 1.0 TDZ (mg/l) with 90% frequency rate.In the estimation of soluble protein content best result of in vivo grown cultures obtained from leaf explant (0.085 0.643) in 3rd subculture. In the comparison of specific activity of peroxidase enzyme, best result of in vivo grow cultures obtained from shoot tip explant (0.00063 0.692) in 3rd subculture.

The present study deals with the callogenesis and micropropagation of grapes (Vitis vinifera L.) and biochemical investigation of protein content and peroxidase activity during different stages of growth. In the protocol of micropropagation, four different types of media with different concentration of auxin, cytokinin and their combinations were used. Best result was obtained with the TDZ 25.0 (µM) with 90% frequency rate. In the induction of callogenesis procedure, three different types of media concentration of auxin, cytokinin and their combination were used with leaf and node as explant. The best result observed from leaf explant obtained from 2,4-D 3.0 (mg/l) with maximum 90% frequency rate. Best result for callus formation from nodal explant obtained from 2,4-D 3.0 + BAP 1.0 + 1.0 TDZ (mg/l) with 90% frequency rate.In the estimation of soluble protein content best result of in vivo grown cultures obtained from leaf explant (0.085 ± 0.643) in 3rd subculture. In the comparison of specific activity of peroxidase enzyme, best result of in vivo grow cultures obtained from shoot tip explant (0.00063 ± 0.692) in 3rd subculture.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Botanika
Wydawca:
LAP Lambert Academic Publishing AG & Co KG
Język:
Angielski
ISBN-13:
9783846588949
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
128
Waga:
0.20 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.76
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Khadija gilani has completed her BS (Hons.)(Botany) & MS(Botany) from Lahore College for Women University, Lahore, Pakistan. She is currently perusing PHD in Biotechnology & Microbiology from Lahore College for Women University,Lahore, Pakistan. She is working on different articles, research papers and different projects of Plant Biotechnology.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia