Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Bread Book: Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2690469]
•
Literatura piękna
[1636033]
więcej...
•
Turystyka
[61950]
•
Informatyka
[141570]
•
Komiksy
[31804]
•
Encyklopedie
[21622]
•
Dziecięca
[510205]
•
Hobby
[106610]
•
AudioBooki
[1967]
•
Literatura faktu
[199190]
•
Muzyka CD
[473]
•
Słowniki
[2705]
•
Inne
[406553]
•
Kalendarze
[1401]
•
Podręczniki
[165137]
•
Poradniki
[408151]
•
Religia
[455261]
•
Czasopisma
[422]
•
Sport
[59164]
•
Sztuka
[223670]
•
CD, DVD, Video
[3791]
•
Technologie
[205993]
•
Zdrowie
[87965]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2617]
•
Puzzle, gry
[3204]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9860]
Kategorie szczegółowe BISAC
Bread Book: Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation
ISBN-13
: 9780399578847 / Angielski / Twarda / 2021 / 368 str.
Chad Robertson
;
Jennifer Latham
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Bread Book: Ideas and Innovations from the Future of Grain, Flour, and Fermentation
ISBN-13
: 9780399578847 / Angielski / Twarda / 2021 / 368 str.
Chad Robertson
;
Jennifer Latham
cena
168,40
zł
(netto: 160,38 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 167,23 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 12 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Courses & Dishes - Bread
Cooking
>
Methods - Baking
Cooking
>
Individual Chefs & Restaurants
Wydawca:
Random House USA Inc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780399578847
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
368
Waga:
1.25 kg
Wymiary:
25.91 x 18.49 x 3.0
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Robertson, Chad
Pastry chef Elisabeth Prueitt and her husband, ren...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: