• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Bread Baking Basics: Recipes for Mastering Bread, Dough and Flour (Making Bread for Beginners, Homemade Bread) » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Bread Baking Basics: Recipes for Mastering Bread, Dough and Flour (Making Bread for Beginners, Homemade Bread)

ISBN-13: 9781642505702 / Angielski / Miękka / 2021 / 170 str.

Gregory Berger
Bread Baking Basics: Recipes for Mastering Bread, Dough and Flour (Making Bread for Beginners, Homemade Bread) Berger, Gregory 9781642505702 Mango - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Bread Baking Basics: Recipes for Mastering Bread, Dough and Flour (Making Bread for Beginners, Homemade Bread)

ISBN-13: 9781642505702 / Angielski / Miękka / 2021 / 170 str.

Gregory Berger
cena 92,19 zł
(netto: 87,80 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 91,69 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

There are so many things in this world that we want to do, but can never quite find the time to do. The best way to begin something new is to just start. You have to take that first step, then from there the process will begin. Be stuck in inaction, and you'll stay stuck. Bread Baking Basics will explore the art of getting started and trying something new, through the instructions of making your first loaf of sourdough bread. With quotes, essays, photographs, illustrations and recipes, this book combines the latest in self-care books with life lessons and feeding your soul through homemade foods.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Cooking > Methods - Baking
Cooking > Courses & Dishes - Sandwiches
Wydawca:
Mango
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781642505702
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
170
Waga:
0.43 kg
Wymiary:
25.65 x 20.57 x 1.78
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane

Introduction: Start TodayChapter 1: Equipment and IngredientsChapter 2: To Begin, You Must Start (How to make your own starter)-Essay: Wait! Are you a Scientist? (notes on confidence and trying new things)Chapter 3: Make the Bread (step-by-step instructions)- All Mixed Up (ingredients)- Get Baked (instructions of baking)-Essay: True Abundance (notes on living an abundant life)Chapter 4: Sour Do's and Don'tsChapter 5: Toasts to the Mosts (a series of healthy toast ideas, from peanut butter with honey and fresh berries to avocado toast with arugula, pine nuts and everything bagel spice)-Essay: Eat your Greens and Beans (notes on healthy eating with local, seasonal ingredients)Chapter 5: Salad Envy (a few salad recipes such as a mix veggie with green goddess dressing and homemade croutons, a tomato watermelon bread salad, and shredded beet and goat cheese salad with sourdough crackers)-Essay: Feed and Water your Brain (notes on drinking water and exercise)Chapter 6: Pizza Party (a few healthyish pizza recipes using the same dough, such as caramelized onion with potatoes, pine nuts, and blue cheese, and one with shredded carrots, hot peppers and pickled red onions)-Essay: Everything in Moderation (notes on pizza eating)Chapter 7: Practice Makes Perfect (What to do when things go wrong, what to do when they go right, and where to go next)-Essay: Stretch & Fold (notes on comparing yoga stretching with dough stretching)Glossary

Born and raised in Ohio, Gregory Berger moved West, first to Chicago then to San Francisco, before settling in Sacramento. He owns a design studio in Sacramento called Pomegranate Design that focuses on graphic design for non-profits and the restaurant industry. After reading a book about sourdough bread, he took up baking as a hobby. Since then, baking has become a passion and a side hustle. He has won blue ribbons for the past 4 years for his breads at the California State Fair, has created bread recipes for some of Sacramento's top restaurants, and has baked buns and rolls for charity events like the Sacramento Burger Battle and the Sacramento Sausage Fest.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia