• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Boqueria: A Cookbook, from Barcelona to New York » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Boqueria: A Cookbook, from Barcelona to New York

ISBN-13: 9781632864949 / Angielski / Twarda / 2018 / 288 str.

Marc Vidal
Boqueria: A Cookbook, from Barcelona to New York Marc Vidal 9781632864949 Bloomsbury Publishing PLC - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Boqueria: A Cookbook, from Barcelona to New York

ISBN-13: 9781632864949 / Angielski / Twarda / 2018 / 288 str.

Marc Vidal
cena 133,22 zł
(netto: 126,88 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 131,75 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The definitive cookbook of the acclaimed Boqueria restaurants, celebrating recipes for Barcelona-style cuisine from tapas like mouthwatering Iberian ham croquettes to classic Spanish paella.For over a decade New York City's famed Boqueria restaurants have been distilling the energy, atmosphere, and flavors of Barcelona, becoming a place where patrons share excellent wine and exquisite, salt-crackling dishes. From traditional tapas like crispy patatas bravas, blistered green peppers, and bacon-wrapped dates, to seasonal favorites like garlicky sauteed shrimp, Spanish meatballs, aged Manchego, and saffrony seafood paella, Boqueria captures the very best of Spanish cuisine.For this sumptuous cookbook, Chef Marc Vidal teams up with restaurateur Yann de Rochefort to tell the story of Boqueria, which has now spread to four New York City locations as well as to Washington, D.C. While the recipes--all deeply rooted in Barcelona's culinary culture--take center stage with phenomenal food photography, Boqueria also swings open the kitchen doors to reveal the bustling life of the restaurant, offering exciting glimpses of the locales that inspire it: the bars, markets, and cervezerias of Barcelona. Transporting us to the busy, colorful stalls of legendary fresh market "La Boqueria," Vidal's portraits of the Spanish city are so vibrant that you can almost smell the Mediterranean's salt air.Boqueria's recipes are delectable variations on authentic Barcelona fare, but more than that; along with their origin stories, these recipes inspire a bit of the Boqueria experience--the cooking, the conversations, and the connections--in your own home.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Regional & Ethnic - Spanish
Cooking > Individual Chefs & Restaurants
Cooking > Entertaining - General
Wydawca:
Bloomsbury Publishing PLC
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781632864949
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
288
Waga:
1.35 kg
Wymiary:
26.92 x 21.59 x 3.56
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Obwoluta

A hefty, nicely photographed volume from Boqueria . . . It won't take long to call classic gazpacho, branzino speed-roasted on a bed of vegetables, clams showered with salsa verde, and watermelon sangria your own. New York Times

IntroductionThe ClassicsSaladsVegetablesEggsSeafoodMeatRice and NoodlesDessertsDrinksBasesIndex

Marc Vidal's experience at his family's Barcelona restaurant inspired him to attend the Escola de Restauración at age sixteen. He joined Boqueria in 2010 as Executive Chef.Yann de Rochefort, a former marketing executive, created Boqueria to pay homage to Barcelona's dining scene after having studied and lived in Spain.Zack Bezunartea started his restaurant career at age ten flipping burgers at his parents' snack bar in New Mexico. He is Director of Operations for all the Boqueria restaurants.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia