Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Boiling Point true story of an undercover chef and his execution of the restaurant research project » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2687494]
•
Literatura piękna
[1634418]
więcej...
•
Turystyka
[62777]
•
Informatyka
[142089]
•
Komiksy
[31535]
•
Encyklopedie
[21638]
•
Dziecięca
[511510]
•
Hobby
[107034]
•
AudioBooki
[2004]
•
Literatura faktu
[198530]
•
Muzyka CD
[622]
•
Słowniki
[2715]
•
Inne
[402058]
•
Kalendarze
[1614]
•
Podręczniki
[164883]
•
Poradniki
[408763]
•
Religia
[455640]
•
Czasopisma
[420]
•
Sport
[59427]
•
Sztuka
[224284]
•
CD, DVD, Video
[3892]
•
Technologie
[205669]
•
Zdrowie
[88491]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2712]
•
Puzzle, gry
[3297]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10029]
Kategorie szczegółowe BISAC
Boiling Point true story of an undercover chef and his execution of the restaurant research project
ISBN-13
: 9781720544388 / Angielski / Miękka / 2018 / 148 str.
H. D. Hardwick
;
H. D. Hardwick
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Boiling Point true story of an undercover chef and his execution of the restaurant research project
ISBN-13
: 9781720544388 / Angielski / Miękka / 2018 / 148 str.
H. D. Hardwick
;
H. D. Hardwick
cena
53,61
zł
(netto: 51,06 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 50,86 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Individual Chefs & Restaurants
Wydawca:
Createspace Independent Publishing Platform
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781720544388
Rok wydania:
2018
Dostępne języki:
Ilość stron:
148
Waga:
0.21 kg
Wymiary:
22.91 x 15.19 x 0.81
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: