• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Biotechnology: A Laboratory Course » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Biotechnology: A Laboratory Course

ISBN-13: 9780120845620 / Angielski / Miękka / 1996 / 261 str.

Jeffrey M. Becker; Jeffrey M. Becker; Guy A. Caldwell
Biotechnology: A Laboratory Course Becker, Jeffrey M. 9780120845620 Academic Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Biotechnology: A Laboratory Course

ISBN-13: 9780120845620 / Angielski / Miękka / 1996 / 261 str.

Jeffrey M. Becker; Jeffrey M. Becker; Guy A. Caldwell
cena 233,60 zł
(netto: 222,48 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 231,69 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The objectives of this Second Edition of Biotechnology: A Laboratory Course remain unchanged: to create a text that consists of a series of laboratory exercises that integrate molecular biology with protein biochemistry techniques while providing a continuum of experiments. The course begins with basic techniques and culminates in the utilization of previously acquired technical experience and experimental material. Two organisms, Sacchaomyces cerevisiae and Escherichia coli, a single plasmid, and a single enzyme are the experimental material, yet the procedures and principles demonstrated are widely applicable to other systems. This text will serve as an excellent aid in the establishment or instruction of introductory courses in the biological sciences.

  • All exercises and appendixes have been updated
  • Includes new exercises on:
    • Polymerase chain reaction
    • Beta-Galactosidase detection in yeast colonies
    • Western blotting
  • New procedures introduced for:
    • Large-scale plasmid isolation
    • Yeast transformation
    • DNA quantitation
  • New appendixes added, one of which provides details on accessing biological information sites on the Internet (World Wide Web)
  • Use of non-radioactive materials and easy access to microbial cultures
  • Laboratory exercises student tested for seven years

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Biotechnology
Medical > Medycyna
Science > Biologia molekularna
Wydawca:
Academic Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780120845620
Rok wydania:
1996
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
261
Waga:
0.54 kg
Wymiary:
23.55 x 19.74 x 1.65
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik

"This is an excellent laboratory guide for a laboratory course in basic techniques in molecular biology. It is also an excellent course text for instructors who want experiments to work and obtain joy from seeing their students being excited from success and gaining confidence in the laboratory." --Kalidas Shetty in JOURNAL OF FOOD BIOCHEMISTRY

Suggested Schedule for Laboratory Exercises.Introductory Notes.Record Keeping and Safety Rules.Format of Student Laboratory Records.The Ten Commandments of Record Keeping.Safety Rules in the Laboratory.Exercise 1: Aseptic Culture and Establishing Pure Cultures.Exercise 2: Preparation of Culture Media.Exercise 3: The Growth Curve.Exercise 4: Isolation of Plasmid DNA from Escherichia coli: The Mini-Prep.Exercise 5: Purification, Concentration, and Quantitation of DNA.Exercise 6: Large-Scale Isolation of Plasmid DNA by Column Chromatography.Exercise 7: Amplification of a lacZ.Gene Fragment by the Polymerase Chain Reaction.Exercise 8: Restriction Digestion and Agarose Gel Electrophoresis.Exercise 9: Southern Transfer.Exercise 10: Preparation, Purification, and Hybridization of Probe.Exercise 11: Transformation of Saccharomyces cerevisiae.Exercise 12: Isolation of Plasmid from Yeast and Escherichia coli Transformation.Exercise 13: Protein Assays.Exercise 14: Qualitative Assay for Galactosidase in Yeast Colonies.Exercise 15: Determination of Galactosidase in Permeabilized Yeast Cells.Exercise 16: Assay of Galactosidase in Cell Extracts.Exercise 17: Galactosidase Purification.Exercise 18: Western Blot: Probe of Protein Blot with Antibody to Galactosidase.Appendix 1: Alternate Protocols and Experiments:Exercise 1A: Isolation and Characterization of Auxotrophic Yeast Mutants.Exercise 2A: Measurement of pH.Exercise 3A: Use of the Spectrophotometer.Exercise 6A: Isolation of Plasmid DNA: The Maxi-Prep.Exercise 10A: Colony Hybridization.Appendix 2: Buffer Solutions.Appendix 3: Preparation of Buffers and Solutions.Appendix 4: Properties of Some Common Concentrated Acids and Bases.Appendix 5: Use of Micropipettors.Appendix 6: Safe Handling of Microorganisms. Appendix 7: List of Cultures.Appendix 8: Storage of Cultures and DNA.Appendix 9: Sterilization Methods.Appendix 10: Preparation of Stock Solutions for Culture Media.Appendix 11: Growth in Liquid Medium.Appendix 12: Determination of Viable Cells.Appendix 13: Determination of Cell Mass.Appendix 14: Determination of Cell Number.Appendix 15: Nomenclature of Strains.Appendix 16: Glassware and Plasticware.Appendix 17: Preparation of Tris and EDTA.Appendix 18: Basic Rules for Handling Enzymes.Appendix 19: Effects of Common Contaminants on Protein Assays.Appendix 20: Manufacturers' and Distributors' Addresses.Appendix 21: Surfing the Bionet: World Wide Web Addresses.Glossary.Subject Index.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia