• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Bioactive Peptides » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Bioactive Peptides

ISBN-13: 9786205155806 / Angielski / Miękka / 72 str.

Maria Gilda Stivala; Pedro Aredes Fernández
Bioactive Peptides Stivala, Maria Gilda, Aredes Fernández, Pedro 9786205155806 Our Knowledge Publishing - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Bioactive Peptides

ISBN-13: 9786205155806 / Angielski / Miękka / 72 str.

Maria Gilda Stivala; Pedro Aredes Fernández
cena 196,36
(netto: 187,01 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 195,91
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Peptides with health-promoting activities are present in various fermented foods and beverages. Among the most important beneficial properties of these peptides are the antihypertensive activity produced by inhibition of the angiotensin-converting enzyme and the antioxidant activity, which prevents the formation of free radicals and their capture. The modification of the peptide composition of the must during the vinification process due to the proteolytic activity of the autochthonous wine microbiota, consisting mainly of yeasts and lactic acid bacteria, modifies the nitrogenous fraction of the wine, causing a positive effect on antioxidant and antihypertensive activity. This translates into greater consumer interest in the product, both locally and internationally, with the consequent benefit from the hygienic-sanitary and economic point of view.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Wydawca:
Our Knowledge Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9786205155806
Ilość stron:
72
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka

Dr. Maria Gilda Stivala graduated as Lic. in Biotechnology and Dr. in Biochemistry at the Faculty of Biochemistry, Chemistry and Pharmacy - National University of Tucumán, Argentina. She is currently a Professor at the same University and a CONICET Researcher. Author of several publications in national and international scientific journals and books.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia