• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Beyond Flour 2: A Fresh Approach to Gluten-Free Cooking & Baking » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Beyond Flour 2: A Fresh Approach to Gluten-Free Cooking & Baking

ISBN-13: 9780997660821 / Angielski / Miękka / 2016 / 192 str.

Marie Porter;Michael Porter (City University of New York Graduate Centre
Beyond Flour 2: A Fresh Approach to Gluten-Free Cooking & Baking Marie Porter, Michael Porter (City University of New York Graduate Centre USA) 9780997660821 Celebration Generation - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Beyond Flour 2: A Fresh Approach to Gluten-Free Cooking & Baking

ISBN-13: 9780997660821 / Angielski / Miękka / 2016 / 192 str.

Marie Porter;Michael Porter (City University of New York Graduate Centre
cena 120,02
(netto: 114,30 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 120,34
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Imagine gluten-free foods that are as good - or better - than their traditional, gluten-filled counterparts. Imagine no longer settling for foods with bizarre after-tastes, gummy consistency, and/or cardboard texture. If you've cooked from "Beyond Flour," you already know that these fantasies can be reality - it's all in the development of the recipes.
Marie Porter takes a unique approach: developing gluten-free recipes from scratch, custom blending alternative flours as individual ingredients of a recipe, rather than using an "all purpose" mix. When flavours, textures, and other properties of flours are used in proper proportions - along with supporting ingredients and techniques - the results can be fantastic The food that you will make from the recipes contained in this book will be good food, on its own. You will not need to qualify any compliments with ..". for a gluten free dish." The thing is, flour is only one ingredient. Recipes aren't about one ingredient, they're about how multiple ingredients and techniques work together to create a whole. To merely swap out the flour for a standard mix of alternate flours is to ignore all of the ways supporting ingredients - and techniques - can be utilized to create something that you actually want to eat, rather than a mediocre facsimile of what you REALLY want. Every gluten-free flour out there has unique characteristics - protein content, flavour, elasticity, structure, absorption. As with all cooking, it's all about balancing flavours and other properties... and proportion. Think about it: - BAGELS.
- Graham crackers that taste just like the real thing.
- Crisp, flaky crackers...without the sandy texture.
- Hybrid tortillas that: look and act like flour tortillas, with the taste of fresh roasted corn
- Chewy, delicious cookies that *everyone* will want to eat
- Never having to present a dish with an apology for it being gluten-free.
- Indulging some of your deepest, darkest guilty pleasure cravings... safely and joyously Beyond Flour 2 picks up where "Beyond Flour" left off, showing that these gluten-free food fantasies can be reality Make no mistake - this is NOT a healthy cookbook. You will find yourself gorging on foods that you thought would never cross your lips again. You'll probably gain some weight, and you'll definitely need to learn how to defend your gluten-free food from invasion by your non-gluten-free friends and family. (Well, or make enough for everyone )

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Health & Healing - Gluten-Free
Cooking > Health & Healing - Allergy
Wydawca:
Celebration Generation
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780997660821
Rok wydania:
2016
Dostępne języki:
Angielski
Ilość stron:
192
Waga:
0.35 kg
Wymiary:
22.922.9 x 15.222.9 x 15.2 x 1
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia