Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Berlioz in Time: From Early Recognition to Lasting Renown » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2702908]
•
Literatura piękna
[1653952]
więcej...
•
Turystyka
[62332]
•
Informatyka
[142614]
•
Komiksy
[32374]
•
Encyklopedie
[21702]
•
Dziecięca
[517128]
•
Hobby
[107292]
•
AudioBooki
[2097]
•
Literatura faktu
[200758]
•
Muzyka CD
[467]
•
Słowniki
[2774]
•
Inne
[408829]
•
Kalendarze
[1037]
•
Podręczniki
[161121]
•
Poradniki
[409363]
•
Religia
[455990]
•
Czasopisma
[406]
•
Sport
[59879]
•
Sztuka
[225216]
•
CD, DVD, Video
[3673]
•
Technologie
[206871]
•
Zdrowie
[88039]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2632]
•
Puzzle, gry
[3283]
•
Literatura w języku ukraińskim
[261]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9189]
Kategorie szczegółowe BISAC
Berlioz in Time: From Early Recognition to Lasting Renown
ISBN-13
: 9781648250200 / Angielski / Miękka / 2022 / 374 str.
Professor Peter (Royalty Account) Bloom
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Berlioz in Time: From Early Recognition to Lasting Renown
ISBN-13
: 9781648250200 / Angielski / Miękka / 2022 / 374 str.
Professor Peter (Royalty Account) Bloom
cena
203,09
zł
(netto: 193,42 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 201,50 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Sztuka
,
Muzyka
Kategorie BISAC:
Music
>
Individual Composer & Musician
Music
>
Genres & Styles - Opera
Music
>
History & Criticism - General
Wydawca:
Boydell & Brewer Ltd
Seria wydawnicza:
Eastman Studies in Music
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781648250200
Rok wydania:
2022
Ilość stron:
374
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Udostępnij
Czytaj nas na: