• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Beef on the Farm - Slaughtering, Cutting, Curing - U.S. Department of Agriculture, Farmers' Bulletin No. 1415 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Beef on the Farm - Slaughtering, Cutting, Curing - U.S. Department of Agriculture, Farmers' Bulletin No. 1415

ISBN-13: 9781447446552 / Angielski / Miękka / 2012 / 40 str.

Beef on the Farm - Slaughtering, Cutting, Curing - U.S. Department of Agriculture, Farmers' Bulletin No. 1415  9781447446552 Lundberg Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Beef on the Farm - Slaughtering, Cutting, Curing - U.S. Department of Agriculture, Farmers' Bulletin No. 1415

ISBN-13: 9781447446552 / Angielski / Miękka / 2012 / 40 str.

cena 72,32
(netto: 68,88 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 72,12
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This vintage book contains a detailed and comprehensive guide to beef production, with information on slaughtering, curing, and canning. A highly accessible and profusely illustrated handbook, Beef on the Farm will be of considerable utility to both existing and prospective farmers, and would make for a worthy addition to collections of allied literature. Contents include: Selecting cattle for Slaughter, Care of Cattle before Slaughtering, Equipment, Slaughtering Cattle, Examining the Carcass, Cooling the Carcass, Cutting up the Carcass, Preparing the Beef, Handling the Beef, Slaughtering Calves, et cetera. Many vintage books such as this are becoming increasingly rare and expensive. We are republishing this volume now in an affordable, modern, high-quality edition complete with a specially commissioned new introduction on farming."

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - Animal Husbandry
Wydawca:
Lundberg Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781447446552
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
40
Waga:
0.06 kg
Wymiary:
21.59 x 13.97 x 0.25
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia