• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Bakterielle Amylase-Enzymproduktion » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Bakterielle Amylase-Enzymproduktion

ISBN-13: 9786209355592 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 64 str.

Abarna Ramananthatheerthan; Kannan Marikani
Bakterielle Amylase-Enzymproduktion Ramananthatheerthan, Abarna, Marikani, Kannan 9786209355592 Verlag Unser Wissen - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Bakterielle Amylase-Enzymproduktion

ISBN-13: 9786209355592 / Niemiecki / Miękka / 2025 / 64 str.

Abarna Ramananthatheerthan; Kannan Marikani
cena 196,82 zł
(netto: 187,45 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 196,82 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Amylasen sind eines der wichtigsten Enzyme in der heutigen Biotechnologie. Diese Enzyme hydrolysieren Stärkemoleküle in Polymere, die aus Glukoseeinheiten bestehen. Amylasen können in zahlreichen industriellen Prozessen eingesetzt werden, z. B. in der Lebensmittel-, Fermentations- und Pharmaindustrie. Sie werden hauptsächlich aus mikrobiellen Quellen hergestellt und in vielen Industriezweigen verwendet. Industriezweige mit Top-down- und Bottom-up-Ansätzen konzentrieren sich derzeit auf die Verbesserung der mikrobiellen Amylaseproduktion durch den Einsatz von Bioengineering-Technologien.

Wydawca:
Verlag Unser Wissen
Język:
Niemiecki
ISBN-13:
9786209355592
Rok wydania:
2025
Ilość stron:
64
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia