• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft

ISBN-13: 9780470928653 / Angielski / Twarda / 2015 / 1136 str.

The Culinary Institute of America (CIA)
Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft The Culinary Institute of America (CIA) 9780470928653 John Wiley & Sons Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft

ISBN-13: 9780470928653 / Angielski / Twarda / 2015 / 1136 str.

The Culinary Institute of America (CIA)
cena 314,54 zł
(netto: 299,56 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 312,82 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The leading learning tool for all levels of baking and pastry ability, newly illustrated and updated Praised by top pastry chefs and bakers as "an indispensable guide" and "the ultimate baking and pastry reference," the latest edition of Baking and Pastry from The Culinary Institute of America improves upon the last with more than 300 new recipes, photographs, and illustrations, and completely revised and up-to-date information on creating spectacular breads and desserts. Covering the full range of the baking and pastry arts and widely used by professionals and readers who want to bake like professionals, this book offers detailed, accessible instructions on the techniques for everything from yeast breads, pastry doughs, quick breads, breakfast pastries, and savory items to cookies, pies, cakes, frozen desserts, custards, souffles, and chocolates. In addition, this revised edition features new information on sustainability and seasonality along with new material on plated desserts, special-occasion cakes, wedding cakes, decor techniques, savory and breakfast pastries, and volume production, making it the most comprehensive baking and pastry manual on the market.

  • Named "Best Book: Professional Kitchen" at the International Association of Culinary Professionals (IACP) Cookbook Awards
  • Established by its first two editions as a lifelong kitchen reference for professional pastry chefs
  • Includes more than 900 recipes and 645 color photographs and illustrations

Baking and Pastry, Third Edition continues its reputation as being a must–have guide for all culinary and baking and pastry students and baking and pastry industry professionals in this third edition.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Baking
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Wydawca:
John Wiley & Sons Inc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780470928653
Rok wydania:
2015
Wydanie:
Revised
Ilość stron:
1136
Waga:
3.24 kg
Wymiary:
28.7 x 22.6 x 5.6
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Glosariusz/słownik
Wydanie ilustrowane

Preface xviii

Part One The Professional Baker and Pastry Chef

1 Career Opportunities for Baking and Pastry Professionals 2

2 Ingredient Identification 12

3 Equipment Identification 38

4 Advanced Baking Principles 60

5 Food and Kitchen Safety 76

6 Baking Formulas and Bakers Percentages 90

Part Two Yeast–Raised Breads and Rolls

7 Yeast–Raised Breads and Rolls 104

8 Advanced Yeast Breads and Rolls 152

Part Three Baking Building Blocks

9 Pastry Doughs and Batters 220

10 Quick Breads and Cakes 252

11 Cookies 328

12 Custards, Creams, Mousses, and Soufflés 392

13 Icings, Glazes, and Sauces 462

14 Frozen Desserts 554

Part Four Assembling and Finishing

15 Pies, Tarts, and Fruit Desserts 616

16 Filled and Assembled Cakes and Tortes 668

17 Breakfast Pastries 730

18 Individual Pastries 762

19 Savory Baking 818

20 Plated Desserts 858

21 Chocolates and Confections 902

22 Décor 976

23 Wedding And Specialty Cakes 1030

Appendix A Elemental Recipes 1064

Appendix B Décor Templates 1082

Appendix C Conversions, Equivalents, And Calculations 1084

Appendix D Readings And Resources 1086

Glossary 1090

Subject Index 1096

Recipe Index 1105



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia