• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Baking 9-1-1: Rescue from Recipe Disasters; Answers to Your Most Frequently Asked Baking Questions; 40 Recipes for Every Baker » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Baking 9-1-1: Rescue from Recipe Disasters; Answers to Your Most Frequently Asked Baking Questions; 40 Recipes for Every Baker

ISBN-13: 9780743246828 / Angielski / Miękka / 2003 / 272 str.

Sarah Phillips;Sarah Philips
Baking 9-1-1: Rescue from Recipe Disasters; Answers to Your Most Frequently Asked Baking Questions; 40 Recipes for Every Baker Sarah Phillips, Sarah Philips 9780743246828 Simon & Schuster - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Baking 9-1-1: Rescue from Recipe Disasters; Answers to Your Most Frequently Asked Baking Questions; 40 Recipes for Every Baker

ISBN-13: 9780743246828 / Angielski / Miękka / 2003 / 272 str.

Sarah Phillips;Sarah Philips
cena 72,83 zł
(netto: 69,36 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 72,43 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Baking is a science. But who wants to spend hours in the kitchen experimenting?
Thankfully, Sarah Phillips does. She has discovered what causes baking disasters and shows bakers at all levels of expertise how to avoid them. With unique tips and exhaustively tested recipes, Baking 9-1-1 takes the guesswork out of baking and explains:

  • How to make a cake that won't fall in the middle
  • What it takes to bake a flaky piecrust
  • The easiest way to prevent a cheesecake from cracking
  • How to make the perfect chocolate chip cookie that's thick and chewy
  • The trick to storing baked goods
  • The answers to niggling questions such as "Does butter really need to be room temperature?" and "What is the difference between one cup flour sifted and one cup sifted flour?" among many others.

The recipes in Baking 9-1-1 solve bakers' most frustrating problems. They include an all-purpose pie dough, a lemon meringue pie that doesn't sweat, thick and rich chocolate ganache fudge sauce, no-fuss buttermilk biscuits, and dozens more. Baking 9-1-1 is the source for foolproof answers that simply can't be found anywhere else.

Baking is a science. But who wants to spend hours in the kitchen experimenting?Thankfully, Sarah Phillips does. She has discovered what causes baking disasters and shows bakers at all levels of expertise how to avoid them. With unique tips and exhaustively tested recipes, Baking 9-1-1 takes the guesswork out of baking and explains: * How to make a cake that wont fall in the middle * What it takes to bake a flaky piecrust * The easiest way to prevent a cheesecake from cracking * How to make the perfect chocolate chip cookie thats thick and chewy * The trick to storing baked goods * The answers to niggling questions such as "Does butter really need to be room temperature?" and "What is the difference between one cup flour sifted and one cup sifted flour?" among many others.The recipes in Baking 9-1-1 solve bakers most frustrating problems. They include an all-purpose pie dough, a lemon meringue pie that doesnt sweat, thick and rich chocolate ganache fudge sauce, no-fuss buttermilk biscuits, and dozens more. Baking 9-1-1 is the source for foolproof answers that simply cant be found anywhere else.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Baking
Cooking > Reference
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Wydawca:
Simon & Schuster
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780743246828
Rok wydania:
2003
Dostępne języki:
Angielski
Wydanie:
Original
Ilość stron:
272
Waga:
0.48 kg
Wymiary:
24.324.3 x 18.424.3 x 18.4 x 1
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia