• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Baker's Manual: 150 Master Formulas for Baking » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Baker's Manual: 150 Master Formulas for Baking

ISBN-13: 9780471405252 / Angielski / Miękka / 2002 / 336 str.

Joseph Amendola; Nicole Rees; Nicole Rees Smith
The Baker's Manual: 150 Master Formulas for Baking Amendola, Joseph 9780471405252 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Baker's Manual: 150 Master Formulas for Baking

ISBN-13: 9780471405252 / Angielski / Miękka / 2002 / 336 str.

Joseph Amendola; Nicole Rees; Nicole Rees Smith
cena 153,47 zł
(netto: 146,16 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 152,21 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Crucial formulas for baking success--an updated edition of the classic reference
What do virtually all breads and desserts have in common? They rely on baking formulas, the building block "recipes" that every serious baker must master. For example, behind every tempting napoleon lies a formula for classic puff pastry, while a truly heavenly chocolate brownie cannot exist without the knowledge of how to temper chocolate. Compiled by a veteran instructor at The Culinary Institute of America, this authoritative reference contains 200 completely up-to-date formulas using essential ingredients found in today's pastry kitchens. From American Pie Dough and Pate Brisee to Pastry Cream and Creme Anglaise, these recipes are written in small- and large-yield versions to accommodate the needs of the serious home baker as well as the pastry chef.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Baking
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Wydawca:
John Wiley & Sons
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471405252
Rok wydania:
2002
Ilość stron:
336
Waga:
0.58 kg
Wymiary:
23.72 x 15.54 x 2.08
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Glosariusz/słownik

List of Recipes.

Acknowledgments.

Preface.

Chapter 1: How to Use this Book.

Chapter 2: Yeast Breads.

Chapter 3: Laminates(Layered Doughs).

Chapter 4: Cakes.

Chapter 5: Egg–Based Components.

Chapter 6: Pies, Tarts, and other Fruit Desserts.

Chapter 7: Cookies.

Chapter 8: Working with Sugar.

Chapter 9: Working with Chocolate.

Chapter 10: Frostings.

Chapter 11: Fillings and Components.

Chapter 12: Assembling and Decorating Cakes.

Dessert Glossary.

Appendix A: Metric Conversions and Other Helpful Information.

Appendix B: Weight–Volume Equivalents for Common Ingredients.

Appendix C: Volume of Baking Pans.

Appendix D: High–Altitude Baking.

Bibliography.

Index.

Joseph Amendola started out as a pastry apprentice in the 1920′s, and has had a career that spans some 70 odd years. He has had a life–long association with the Institute, from Baking Instructor, to Senior VP, to Acting President.

Nicole Rees is a professional pastry chef, recipe developer, and food writer for Chocolatier and Pastry Art Design magazines.

Amendola, Joseph Amendola started out as a pastry apprentice in the... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia