• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

BBQ Sauces, Rubs and Marinades for Dummies » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

BBQ Sauces, Rubs and Marinades for Dummies

ISBN-13: 9780470199145 / Angielski / Miękka / 2008 / 272 str.

Traci Cumbay
BBQ Sauces, Rubs and Marinades for Dummies Traci Cumbay 9780470199145 John Wiley & Sons Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

BBQ Sauces, Rubs and Marinades for Dummies

ISBN-13: 9780470199145 / Angielski / Miękka / 2008 / 272 str.

Traci Cumbay
cena 57,60 zł
(netto: 54,86 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 52,97 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Think only master chefs can create the savory, succulent barbecue masterpieces you love to eat? Nonsense BBQ Sauces, Rubs & Marinades For Dummies shows you everything you need to dig in, get your apron dirty, and start stirring up scrumptious sauces, magical marinades, and rubs to remember. Featuring 100 bold new recipes, along with lots of savvy tips for spicing up your backyard barbecue, this get-the-flavor guide a healthy dose of barbecue passion as it delivers practical advice and great recipes from some of America's best competition barbecue cooks. You get formulas for spicing up chicken, beef, pork, and even seafood, plus plenty of suggestions on equipment, side dishes, and much more. Discover how to:

  • Choose the right types of meat
  • Build a BBQ tool set
  • Craft your own sauces
  • Smoke and grill like a pro
  • Marinate like a master
  • Choose the perfect time to add sauce
  • Rub your meat the right way
  • Whip up fantastic sides
  • Add flavor with the right fuel
  • Plan hours (and hours) ahead
  • Cook low and slow for the best results
  • Avoid flavoring pitfalls
  • Turn BBQ leftovers into ambrosia
Complete with helpful lists of dos and don'ts, as well as major barbecue events and associations, BBQ Sauces, Rubs & Marinades For Dummies is the secret ingredient that will have your family, friends, and neighborhoods begging for more.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Sauces & Dressings
Cooking > Methods - Barbecue & Grilling
Wydawca:
John Wiley & Sons Inc
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780470199145
Rok wydania:
2008
Numer serii:
000032134
Ilość stron:
272
Waga:
0.32 kg
Wymiary:
21.34 x 14.38 x 1.47
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane

Contents at a Glance

Introduction 1

Part I: Centuries of Barbecue Smarts in Four Chapters 7

Chapter 1: Faces of Barbecue: A Pit, a Plateful, a Party 9

Chapter 2: Gathering Must–Have Equipment 23

Chapter 3: Collecting Ingredients and Using Them Wisely 39

Chapter 4: Barbecue Methods, Art, and Science 53

Part II: Preparation Prevails: Using Rubs and Marinades 67

Chapter 5: Mixing and Matching in Rubs and Marinades 69

Chapter 6: Crafting Dry Rubs for Any Meat or Taste 79

Chapter 7: Mixing Tried–and–True Marinades 93

Part III: The All–Important Sauce Story 107

Chapter 8: Sorting through the Sauce Story 109

Chapter 9: Crafting Barbecue Sauces Traditional and Unusual 117

Chapter 10: Getting Saucy while You Cook: Mop Sauces 133

Chapter 11: Sauces and Relishes for Dipping and Dashing 141

Part IV: Entrees and Sides and Then Some 155

Chapter 12: Something(s) to Serve with Your Barbecue 157

Chapter 13: A Melange of Main Dishes 179

Chapter 14: Great Dishes for Leftover Barbecue 193

Part V: The Part of Tens 201

Chapter 15: Ten Ways Rookies Ruin Good Meat 203

Chapter 16: Ten Truer Words Were Never Spoken 209

Chapter 17: Ten (Or So) Places to Turn for Tips 215

Chapter 18: Ten World–Famous Barbecue Events 221

Appendix: Metric Conversion Guide 227

Index 231

Traci Cumbay: Traci cooks and eats quite a bit and then writes about the experiences for publications in Indianapolis, Indiana, where she lives with her husband and son.

Tom Schneider: Tom s passion for authentic barbecue arose during his high school days in Oklahoma and burgeoned over 20 years of uncovering traditional barbecue joints while traveling the United States. Tom is primarily a self–taught cook who, for the past decade, has leveraged his commitment to barbecue into award–winning barbecue recipes while competing in sanctioned barbecue competitions and formal barbecue judging. Tom is owner and pit master for Poppi–Q Bar–B–Que, a specialty catering business in the Indianapolis market.

Get the flavor that brings ′em back for more

Stir up scrumptious sauces, magical marinades, and rubs to remember

What is it about barbecue that inspires a lifelong quest for the best? This book provides you with a healthy dose of BBQ passion, along with practical advice and great recipes from some of America′s best competition barbecue cooks. You get formulas for spicing up chicken, beef, pork, and even seafood, plus tips on equipment, side dishes, and much more.

Discover how to:

  • Choose the right types of meat

  • Build a BBQ tool set

  • Craft your own sauces

  • Smoke and grill like a pro

  • Whip up fantastic sides



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia