• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Arsenic & Rice » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Arsenic & Rice

ISBN-13: 9789400729469 / Angielski / Twarda / 2012 / 172 str.

Andrew A. Meharg; Fangjie Zhao; Fang-Jie Zhao
Arsenic & Rice Andrew A. Meharg Fangjie Zhao Fang-Jie Zhao 9789400729469 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Arsenic & Rice

ISBN-13: 9789400729469 / Angielski / Twarda / 2012 / 172 str.

Andrew A. Meharg; Fangjie Zhao; Fang-Jie Zhao
cena 605,23
(netto: 576,41 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 578,30
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Rice is the staple food for half of the world s population. Consumption of rice is the major exposure route globally to the class one, non-threshold carcinogen inorganic arsenic. This book explains the sources of arsenic to paddy soils and the biogeochemical processes and plant physiological attributes of paddy soil-rice ecosystems that lead to high concentrations of arsenic in rice grain. It presents the global pattern of arsenic concentration and speciation in rice, discusses human exposures to inorganic arsenic from rice and the resulting health risks. It also highlights particular populations that have the highest rice consumptions, which include Southern and South East Asians, weaning babies, gluten intolerance sufferers and those consuming rice milk. The book also presents the information of arsenic concentration and speciation in other major crops and outlines approaches for lowering arsenic in rice grain and in the human diet through agronomic management."

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Agriculture - Agronomy - Crop Science
Science > Chemistry - Environmental (see also Environmental Science)
Science > Chemistry - Toxicology
Wydawca:
Springer
Język:
Angielski
ISBN-13:
9789400729469
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
172
Waga:
0.37 kg
Wymiary:
23.37 x 15.49 x 1.78
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Acknowledgements.- Abbreviations;
Chapter 1: Introduction
1.1 Arsenic exposure from rice.- 1.2 Historical context.- 1.3 Biogeochemistry of paddy soils.- 1.4 Plant Physiology.- 1.5 Summary.- References
Chapter 2:  Arsenic in rice grain
2.1 Introduction.- 2.2 Quantification of arsenic in rice grain.- 2.3 Arsenic speciation in rice grain.- 2.4 Total grain arsenic.- 2.5 Rice products.- References
Chapter 3: Risk from arsenic in rice grain
 3.1 Rice consumption.- 3.2 Studies on the total intake of inorganic arsenic.- 3.3 Problems with ignoring rice when looking at dietary intake of arsenic.- 3.4 The effects of cooking rice on its arsenic content.- 3.5 Human bioavailability of arsenic in rice.- 3.6 Risk assessment from arsenic in rice.- 3.7 Food arsenic standards.- 3.8 Limiting arsenic exposure to rice.- References
Chapter 4: Sources and losses of arsenic to paddy fields
4.1 Introduction.- 4.2 Sources of arsenic to paddy ecosystems.- 4.3 Paddy field arsenic cycling in a wider hydrological context.- References
Chapter 5: Biogeochemistry of arsenic in paddy environments
5.1 Overview of the biogeochemistry of paddy soil.- 5.2 Arsenic transformations in paddy soil.- 5.3 Impact of groundwater irrigation on arsenic dynamics in paddy fields.- References
Chapter 6: The physiology of arsenic in rice
6.1 Introduction.- 6.2 Mechanisms of arsenic uptake by roots.- 6.3 Transformation of arsenic species in plant.- 6.4 Arsenic sequestration in plant.- 6.5 Long-distance transport and unloading of arsenic to rice grain.- 6.6 Arsenic toxicity and straighthead disease.- References
Chapter 7: Strategies for producing low arsenic rice
7.1 Introduction.- 7.2 Paddy field water management.- 7.3 Cultivar selection and breeding low arsenic rice.- 7.4 Fertilization and soil amendments.- References
Chapter 8: Arsenic in other crops
8.1 Introduction.- 8.2 Wheat.- 8.3 Maize.- 8.4 Potato.- 8.5 Pulses.- 8.6 Vegetables.- 8.7 Fruits.- References

Rice is the staple food for half of the world’s population. Consumption of rice is the major exposure route globally to the class one, non-threshold carcinogen inorganic arsenic. This book explains the sources of arsenic to paddy soils and the biogeochemical processes and plant physiological attributes of paddy soil-rice ecosystems that lead to high concentrations of arsenic in rice grain. It presents the global pattern of arsenic concentration and speciation in rice, discusses human exposures to inorganic arsenic from rice and the resulting health risks. It also highlights particular populations that have the highest rice consumptions, which include Southern and South East Asians, weaning babies, gluten intolerance sufferers and those consuming rice milk. The book also presents the information of arsenic concentration and speciation in other major crops and outlines approaches for lowering arsenic in rice grain and in the human diet through agronomic management.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia