• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Applications of Seaweeds in Food and Nutrition » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Applications of Seaweeds in Food and Nutrition

ISBN-13: 9780323918039 / Angielski / Miękka / 2023

Daniel Ingo Hefft; Uthman Badmus; Charles Oluwaseun Adetunji
Applications of Seaweeds in Food and Nutrition Daniel Ingo Hefft Uthman Badmus Charles Oluwaseun Adetunji 9780323918039 Elsevier - Health Sciences Division - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Applications of Seaweeds in Food and Nutrition

ISBN-13: 9780323918039 / Angielski / Miękka / 2023

Daniel Ingo Hefft; Uthman Badmus; Charles Oluwaseun Adetunji
cena 585,39
(netto: 557,51 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 584,18
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Applications of Seaweeds in Food and Nutrition provides an overview on the cultural, biological and engineering dimensions relating to seaweed as a food. With the need for sustainable and healthy foods growing, this comprehensive resource explores how seaweeds can deliver not only nutritional benefits, but also antiviral and antibacterial properties as a food additive and within food processing and manufacturing. Recent developments show that the use of seaweed extracts as a compound can prevent browning. It use in other areas such as a thickening and gelling agents in foods and cosmetics is also encouraging. There are hundreds of different varieties of seaweed known to mankind, yet very little literature is available on the processing of these "crops." This book provides these valuable and practical insights.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Life Sciences - Marine Biology
Technology & Engineering > Fisheries & Aquaculture
Wydawca:
Elsevier - Health Sciences Division
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780323918039
Rok wydania:
2023
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1. History of seaweeds as a food

2. Evolution, biology and genetics of seaweeds

3. Impact of environmental and marine pollution on seaweed farming

4. Seaweeds and the United Nations' Sustainable Development Goals - 2022 and beyond

5. Impact of climate change on seaweeds and their future

6. Seaweed Aquaculture for Human Foods in Land Based and IMTA Systems

7. Nutritional composition of selected seaweeds

8. Alginate in food and beverage formulations

9. Seaweed extracts-treated food and their benefits for shelf life and animal/human consumption

10. Proteins extracted from brown seaweed and their potential uses as foods and nutraceuticals

11. Safety and Allergenicity of Seaweeds

12. Processing of seaweeds in industrial food application

13. Seaweed-derived snack foods: products and processing

14. Seaweeds derived by-products

15. Seaweed fermentation for the development of novel food products

16. Potentials of robotics and AI techniques for the processing of seaweeds

17. Seaweeds-derived packaging material

18. Seaweeds in Food Contact Materials: Properties, Applications and Migrations Aspects



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia