• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Anthropology of Family Food Practices: Constraints, Adjustments, Innovations » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Anthropology of Family Food Practices: Constraints, Adjustments, Innovations

ISBN-13: 9782807602342 / Angielski / Miękka / 2019 / 342 str.

Julien, Marie-Pierre
Anthropology of Family Food Practices: Constraints, Adjustments, Innovations Julien, Marie-Pierre 9782807602342 Peter Lang Bern - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Anthropology of Family Food Practices: Constraints, Adjustments, Innovations

ISBN-13: 9782807602342 / Angielski / Miękka / 2019 / 342 str.

Julien, Marie-Pierre
cena 228,54
(netto: 217,66 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 226,78
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

What are the factors that govern our food choices at the beginning of the 21st century? Obvious answers to this question would point to social and cultural habits, but the issue is far more complex than this. Changes in national and international economies, the end of political regimes, migration, but also micro-events such as retirement, the birth of a child, varying school times and seasons, or innovations in industrial design, these are all potential factors that may generate a transformation of family eating habits. The meso- and micro-social levels are deeply intertwined in everyday life, and this book focuses on the connections between the two levels and on how they merge and overlap in the creation of new eating habits. In this book the reader will find scholars who analyse how families and households experiment, circumvent and appropriate technical, political, and social modifications in their family food situations, and how they create freedom and innovation under constraint. Grounded in strong ethnographic field research in several countries (Belgium, France, Italy, Norway, Romania, South-Africa), this book is also a contribution to the use of qualitative methods within the domestic space. It will be a welcome source of information for researchers and students in the fields of anthropology and sociology, for industrial designers and for any reader interested in studying social changes from the perspective of food practices.

Kategorie:
Nauka, Socjologia i społeczeństwo
Kategorie BISAC:
Social Science > Antropologia
Art > Business Aspects
Biography & Autobiography > General
Wydawca:
Peter Lang Bern
Język:
Angielski
ISBN-13:
9782807602342
Rok wydania:
2019
Ilość stron:
342
Waga:
0.43 kg
Wymiary:
20.83 x 14.73 x 3.05
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

Nicoletta Diasio is anthropologist and sociologist, professor at the University of Strasbourg and UMR CNRS 7367 Dynamiques Européennes, senior member of the Institut Universitaire de France. Her research focus on food practices, body, age transitions, gender and health. She is the scientific director of Revue des Sciences Sociales.

Marie-Pierre Julien is a lecturer of anthropology and sociology at the University of Lorraine, member of the EA 2L2S and associate of the UMR CNRS 7367 Dynamiques Européennes de Strasbourg. Her researches concern the anthropology of the material cultures, the bodies and the food practices.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia