Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Am?lioration de la dur?e de conservation de la viande de ch?vre gr?ce au traitement par irradiation gamma » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2946912]
•
Literatura piękna
[1852311]
więcej...
•
Turystyka
[71421]
•
Informatyka
[150889]
•
Komiksy
[35717]
•
Encyklopedie
[23177]
•
Dziecięca
[617324]
•
Hobby
[138808]
•
AudioBooki
[1671]
•
Literatura faktu
[228371]
•
Muzyka CD
[400]
•
Słowniki
[2841]
•
Inne
[445428]
•
Kalendarze
[1545]
•
Podręczniki
[166819]
•
Poradniki
[480180]
•
Religia
[510412]
•
Czasopisma
[525]
•
Sport
[61271]
•
Sztuka
[242929]
•
CD, DVD, Video
[3371]
•
Technologie
[219258]
•
Zdrowie
[100961]
•
Książkowe Klimaty
[124]
•
Zabawki
[2341]
•
Puzzle, gry
[3766]
•
Literatura w języku ukraińskim
[255]
•
Art. papiernicze i szkolne
[7810]
Kategorie szczegółowe BISAC
Am?lioration de la dur?e de conservation de la viande de ch?vre gr?ce au traitement par irradiation gamma
ISBN-13
: 9786209221361 / Francuski
Mahwish Aftab
;
Shagufta Naz
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Am?lioration de la dur?e de conservation de la viande de ch?vre gr?ce au traitement par irradiation gamma
ISBN-13
: 9786209221361 / Francuski
Mahwish Aftab
;
Shagufta Naz
cena
178,47
(netto: 169,97 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 178,47
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science
>
Biologia i przyroda
Wydawca:
Editions Notre Savoir
Język:
Francuski
ISBN-13:
9786209221361
Udostępnij
Czytaj nas na: