Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
All Manners of Food: Eating and Taste in England and France from the Middle Ages to the Present » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2946912]
•
Literatura piękna
[1852311]
więcej...
•
Turystyka
[71421]
•
Informatyka
[150889]
•
Komiksy
[35717]
•
Encyklopedie
[23177]
•
Dziecięca
[617324]
•
Hobby
[138808]
•
AudioBooki
[1671]
•
Literatura faktu
[228371]
•
Muzyka CD
[400]
•
Słowniki
[2841]
•
Inne
[445428]
•
Kalendarze
[1545]
•
Podręczniki
[166819]
•
Poradniki
[480180]
•
Religia
[510412]
•
Czasopisma
[525]
•
Sport
[61271]
•
Sztuka
[242929]
•
CD, DVD, Video
[3371]
•
Technologie
[219258]
•
Zdrowie
[100961]
•
Książkowe Klimaty
[124]
•
Zabawki
[2341]
•
Puzzle, gry
[3766]
•
Literatura w języku ukraińskim
[255]
•
Art. papiernicze i szkolne
[7810]
Kategorie szczegółowe BISAC
All Manners of Food: Eating and Taste in England and France from the Middle Ages to the Present
ISBN-13
: 9780252064906 / Angielski / Miękka / 1995 / 408 str.
Stephen Mennell
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
All Manners of Food: Eating and Taste in England and France from the Middle Ages to the Present
ISBN-13
: 9780252064906 / Angielski / Miękka / 1995 / 408 str.
Stephen Mennell
cena
107,05
(netto: 101,95 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 101,34
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
Essays & Narratives
Cooking
>
History
Social Science
>
Zwyczaje i tradycje
Wydawca:
University of Illinois Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780252064906
Rok wydania:
1995
Ilość stron:
408
Waga:
0.52 kg
Wymiary:
22.89 x 15.34 x 2.36
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane
Udostępnij
Czytaj nas na: