• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Alcachofa en IV Gama. Proceso de elaboración y control del producto : Un nuevo producto listo para consumir que se adapta a las actuales tendencias del mercado » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Alcachofa en IV Gama. Proceso de elaboración y control del producto : Un nuevo producto listo para consumir que se adapta a las actuales tendencias del mercado

ISBN-13: 9786202430180 / Hiszpański / Miękka / 2017 / 76 str.

Nuria García Martínez; Pedro Andreo Martínez; Luis Almela
Alcachofa en IV Gama. Proceso de elaboración y control del producto : Un nuevo producto listo para consumir que se adapta a las actuales tendencias del mercado García Martínez, Nuria; Andreo Martínez, Pedro; Almela, Luis 9786202430180 Publicia - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Alcachofa en IV Gama. Proceso de elaboración y control del producto : Un nuevo producto listo para consumir que se adapta a las actuales tendencias del mercado

ISBN-13: 9786202430180 / Hiszpański / Miękka / 2017 / 76 str.

Nuria García Martínez; Pedro Andreo Martínez; Luis Almela
cena 205,79 zł
(netto: 195,99 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 205,79 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

En los últimos años, se ha producido un descenso en el consumo de alcachofa fresca, causado por los cambios sociales y la preparación tediosa que requiere esta hortaliza. Por el contrario, las ventas de productos vegetales frescos de fácil preparación o listos para consumir, denominados "IV Gama", han experimentado un crecimiento exponencial. En el mercado actual existen numerosos productos bajo este formato, siendo las ensaladas envasadas el producto que presenta el mayor porcentaje de ventas. Sin embargo, la elaboración de alcachofa en IV Gama, a diferencia de otros vegetales, presenta mayores dificultades debido a sus problemáticas características post-cosecha (alta tasa respiratoria, elevada transpiración y su susceptibilidad de pardeamiento). En esta obra, se propone el proceso de elaboración de un producto de alcachofa fresca mínimamente procesada, que supera los obstáculos post-cosecha que afectan a este vegetal. Además, se describen los parámetros físico-químicos y microbiológicos de control que deben tenerse en cuenta en este tipo de productos. Finalmente, se establece una metodología para el establecimiento de la vida útil de la alcachofa en IV Gama.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Computers > General
Wydawca:
Publicia
Język:
Hiszpański
ISBN-13:
9786202430180
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
76
Wymiary:
15x22x0
Oprawa:
Miękka

Nuria García Martínez es Licenciada en Química, con Máster en Química Fina y Molecular y Máster en Formación del Profesorado. Es Doctora e investigadora en la Universidad de Murcia, ejerciendo su actividad profesional en múltiples campos como la Química Agroalimentaria, Seguridad Alimentaria, Química Ambiental Sostenible e Ingeniería Química.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia