• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Advancing Medicine with Food and Nutrients » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Advancing Medicine with Food and Nutrients

ISBN-13: 9781439887721 / Angielski / Twarda / 2012 / 910 str.

Ingrid Kohlstadt
Advancing Medicine with Food and Nutrients Ingrid Kohlstadt 9781439887721 CRC Press - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Advancing Medicine with Food and Nutrients

ISBN-13: 9781439887721 / Angielski / Twarda / 2012 / 910 str.

Ingrid Kohlstadt
cena 850,12
(netto: 809,64 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 805,98
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!
inne wydania

Food and nutrients are the original medicine and the shoulders on which modern medicine stands. But in recent decades, food and medicine have taken divergent paths and the natural healing properties of food have been diminished in the wake of modern technical progress. With contributions from highly regarded experts who work on the frontlines of disease management, the bestselling first edition of Advancing Medicine with Food and Nutrients, "Food and Nutrients in Disease Management" effectively brought food back into the clinical arena, helping physicians put food and nutrients back on the prescription pad.

Board-certified in General Preventive Medicine, Ingrid Kohlstadt, MD, MPH has been elected a Fellow of the American College of Nutrition and a Fellow of the American College of Preventive Medicine. Guided by Dr. Kohlstadt, this authoritative reference equips clinicians with the information they need to fully utilize nutritional medicine in their practice.

New in the Second Edition

  • Toxic exposures such as molds, microbial infections, xenoestrogens, heavy metals, and inert nanoparticles
  • Food safety issues precautions for patients with preexisting medical conditions, adequate labeling of food allergens such as gluten, potential adverse effects of artificial sweeteners, consequences of applying ionizing radiation to food, food-borne mycotoxins, critical food restrictions following bariatric surgery, precautions for preparing food in the home
  • Consumer advocacy issues on navigating claims of medical foods and dietary supplements
  • Physical forces on nutritional needs, such as ultraviolet light initiating vitamin D synthesis, non-ionizing radiation s effects on brain glucose metabolism and excess body fat s effects on inflammation and hydration
  • Preventive medicine and how to preserve resiliency at the individual and public health levels

Written by doctors for doctors, Advancing Medicine with Food and Nutrients, Second Edition" "reunites food and medicine. Buttressed with new evidence, leading physicians on the frontlines of disease management apply the latest scientific advances to the clinical practice of medicine. Each chapter offers adjuncts to standard care, fewer side effects, improved risk reduction, or added quality of life."

Kategorie:
Nauka, Medycyna
Kategorie BISAC:
Medical > Alternative & Complementary Medicine
Medical > Internal Medicine
Medical > Nutrition
Wydawca:
CRC Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781439887721
Rok wydania:
2012
Ilość stron:
910
Waga:
1.64 kg
Wymiary:
25.65 x 17.78 x 4.57
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Disorders of the Ears, Eyes, Nose, and Throat. Cardiovascular, Hematologic, and Pulmonary Conditions. Gastrointestinal Disorders. Endocrine and Dermatologic Disorders. Kidney Disorders. Neurologic and Psychiatric Disorders. Soft Tissue and Musculoskeletal Disorders. Neoplasms. Reproductive Health and Toxicology.

Ingrid Kohlstadt, MD, is Founding President and Chief Medical Officer at INGRIDients, Inc., a consulting and research service in nutritional medicine. She is also Associate Faculty at Johns Hopkins Bloomberg School of Public Health, Baltimore, Maryland, where she is a lecturer, researcher, and student mentor for identifying nutritional determinants of health in international populations.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia