• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Advances in Sweeteners » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Advances in Sweeteners

ISBN-13: 9780751403312 / Angielski / Twarda / 1996 / 288 str.

T. Grenby; Trevor H. Grenby
Advances in Sweeteners T. Grenby Trevor H. Grenby 9780751403312 Aspen Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Advances in Sweeteners

ISBN-13: 9780751403312 / Angielski / Twarda / 1996 / 288 str.

T. Grenby; Trevor H. Grenby
cena 605,23 zł
(netto: 576,41 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 578,30 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

The subject of sweeteners continues to advance and expand, but the progress that is being made may not be apparent for all to see, owing to changes that have been taking place in how research is funded and the locations where it is now mainly done. In former times scientific advancement was rated as a prized part of the output of academic research laboratories and institutions. Today, however, it is increasingly likely that major advances emanate chiefly from the research and development units of industrial and commercial enterprises and organisations. This means of course that the work becomes more focused on achieving specific marketing objectives, but because of the high level of commitment, cost and dedicated input required, publication of the findings tends to take a lower priority, and may actually be barred if there is any risk of loss of the commercial edge or advantage which has been one of the targets of the research. Thus one of the objects of preparing this book has been to collect together information that might otherwise remain unpublished on advances in the field of sweeteners. Of the fifteen contributions which form the chapters, only 13% originate from academic departments, whereas in earlier books of reviews on similar topics, contributions from academic sources accounted for as much as 50% (Developments in Sweeteners, vols 2 and 3, 1987 and 1989) and 64% (Progress in Sweeteners, 1989).

Kategorie:
Technologie
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Bread
Wydawca:
Aspen Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780751403312
Rok wydania:
1996
Wydanie:
1996
Ilość stron:
288
Waga:
0.60 kg
Wymiary:
23.39 x 15.6 x 1.91
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Molecular Structure And Sweet Taste. Essential Information on Regulatory and Legislative Matters Pertaining to Sweeteners in the UK and EU. Regulatory Processes for New Sweeteners in the USA. Physiological Properties for Polyols in Comparison with Easily Metabolisable Saccharides. Versatility of Maltitol in Different Forms as a Sugar Substitute. Basic Structure and Metabolism of Isomalt. Properties and Applications of Isomalt and Other Bulk Sweeteners in Food Products. Nutritional Properties and Applications of Erythritol: A Unique Combination?. Sweet Taste and Solution. Properties of Alpha Alpha Trehalose as a Cryoprotectant Sugar. Intense Sweeteners and Calorie Control: The Weight of a Body of Evidence. Features of Alitame as a New High-Intensity Sweetener. Neohesperidine Dihydrochalcone: Recent Finding and Technical Advances. The Uses and Commercial Developments of Sucralose. The Blending of Sweeteners: Applications and Safety Issues. Cultural and Legislative Influences on the Consumption of High Intensity Sweeteners in Europe. References. Index



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia