• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Advances in Microbial Ecology: Volume 3 » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Advances in Microbial Ecology: Volume 3

ISBN-13: 9781461582816 / Angielski / Miękka / 2012 / 225 str.

Martin Alexander
Advances in Microbial Ecology: Volume 3 Alexander, M. 9781461582816 Springer - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Advances in Microbial Ecology: Volume 3

ISBN-13: 9781461582816 / Angielski / Miękka / 2012 / 225 str.

Martin Alexander
cena 200,77
(netto: 191,21 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 192,74
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

We are most gratified by the response to the initiation of this series of volumes presenting recent developments and new concepts in microbial ecology. Favorable reactions have been expressed in both oral and written communication, and Ad vances in Microbial Ecology thus seems to be providing a worthwhile outlet in a rapidly growing field of microbiology and environmental sciences. The growing importance of microbial ecology is evident in many ways. Uni versity personnel are expanding their programs and increasing the number of research topics and publications. Substantial numbers of industrial scientists have likewise entered this field as they consider the microbial transformation of chemicals in waters and soils and the effects of synthetic compounds on natural microbial communities. Agricultural, medical, dental, and veterinary practitioners and scientists have also been increasing their activity in microbial ecology because of the importance of the discipline to their own professions. In addition, govern mental agencies have expanded regulatory and research activities concerned with microbial ecology owing to the importance of information and regulations fo cused on the interactions between microorganisms in nature and particular en vironmental stresses."

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Science > Mikrobiologia
Medical > Genetyka kliniczna
Medical > Zdrowie publiczne
Wydawca:
Springer
Seria wydawnicza:
Advances in Microbial Ecology
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781461582816
Rok wydania:
2012
Wydanie:
Softcover Repri
Numer serii:
000042706
Ilość stron:
225
Waga:
0.36 kg
Wymiary:
22.9 x 15.2
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01

1 Impact of Facultatively Anaerobic Photoautotrophic Metabolism on Ecology of Cyanobacteria (Blue-Green Algae).- 1. Introduction.- 2. Aquatic Systems with Alternating Photoaerobic-Photoanaerobic Conditions.- 2.1. Hot Sulfur Springs.- 2.2. Stratified Lakes.- 2.3. Aquatic Systems with Photoaerobic to Dark Anaerobic Alternations.- 2.4. Aquatic Systems with Very Short Anaerobic Exposures.- 2.5. Sediments.- 2.6. Summary.- 3. Predominance of Cyanobacteria among Phototrophs in Aquatic Systems with Alternating Photoaerobic-Photoanaerobic Conditions.- 3.1. Phototrophs in Hot Sulfur Springs.- 3.2. Phototrophs of Stratified Lakes.- 3.3. Phototrophs of Shallow Water Systems.- 3.4. Phototrophs of Sediments.- 3.5. Phototrophs of the Open Sea.- 3.6. Summary.- 4. Phototrophic Physiology of Photosynthetic Organisms.- 4.1. Photosynthetic Bacteria.- 4.2. Eucaryotic Algae and Plants.- 4.3. Cyanobacteria.- 4.4. Summary.- 5. Facultatively Anoxygenic Photosynthetic Cyanobacteria in Nature.- 5.1. Spread of Anoxygenic Photosynthesis among Cyanobacteria.- 5.2. Facultatively Anoxygenic Photosynthesis of Cyanobacteria in Hot Sulfur Springs.- 5.3. Facultatively Anoxygenic Photosynthesis of Cyanobacteria in a Stratified Lake.- 6. Concluding Remarks; Ecological and Evolutionary Importance of Photoanaerobic Metabolism in Cyanobacteria.- References.- 2 The Rumen Fermentation: A Model for Microbial Interactions in Anaerobic Ecosystems.- 1. Introduction.- 2. The Rumen Environment.- 3. Rumen Bacteria and Protozoa.- 4. Interactions between Microorganisms and the Animal.- 5. Nutritional Interactions between Microbial Populations.- 6. Fermentation Interactions.- 6.1. Food Chains.- 6.2. Products of Polymer Hydrolysis.- 6.3. Decarboxylation of Succinate.- 6.4. Methanogenesis.- 6.5. Hydrogen Gas and Fermentation.- 6.6. Growth Rate and Fermentation.- 6.7. The Overall Fermentation.- 7. Summary and Conclusions.- References.- 3 Food as a Bacterial Habitat.- 1. Introduction.- 2. The Major Bacterial Groups.- 2.1. Enterobacteria.- 2.2. Pseudomonads.- 2.3. Staphylococci and Micrococci.- 2.4. Lactic Acid Bacteria.- 2.4.1. General.- 2.4.2. Lactic Acid Bacteria in Competition with Other Microbes.- 2.4.3. Evolution of the Lactic Streptococci.- 2.4.4. Other Factors.- 2.4.5. Competition among Lactic Acid Bacteria.- 2.4.6. Mutual Stimulation.- 2.5. Spore-Forming Bacteria.- 3. The Major Food Products.- 3.1. Eggs.- 3.2. Fish and Shellfish.- 3.3. Poultry Meats.- 3.4. Red Meats.- 3.5. Cured Meats.- 3.5.1. Bacon.- 3.5.2. Ham.- 3.5.3. Sausages.- 3.6. Dairy Products.- 3.6.1. Milk.- 3.6.2. Fermented Products.- 3.7. Catalogue of Fermented Foods.- 4. Protection and Injury of Bacteria by Food-Processing Treatments.- 4.1. General.- 4.2. Protection.- 4.3. Injury.- 5. Concluding Remarks.- 5.1. Physical Factors.- 5.2. Chemical Factors.- 5.3. Interactions.- References.- 4 Microbial Ecology of the Oral Cavity.- 1. Introduction.- 2. Bacteria in the Oral Environment.- 2.1. Introduction.- 2.2. The Bacterial Community in the Oral Cavity of Humans.- 2.2.1. Genera.- 2.2.2. Species.- 2.3. The Bacterial Community in the Oral Cavity of Animals.- 2.4. Variations in the Bacterial Community with Habitat.- 2.4.1. Tooth Surfaces.- 2.4.2. Tissue Surfaces.- 2.5. Variations in the Bacterial Community with Environmental Changes.- 2.5.1. Saliva.- 2.5.2. Diet.- 2.5.3. Immunological Factors.- 2.5.4. Caries and Periodontal Disease.- 3. Formation of Dental Plaque.- 3.1. Introduction.- 3.2. Deposition of Films.- 4. Metabolism of the Oral Microbial Community.- 4.1. Introduction.- 4.2. Exogenous Carbohydrate Metabolism.- 4.2.1. Dental Plaque.- 4.2.2. Pure-Culture Studies.- 4.3. Endogenous Metabolism.- 4.4. Acid Utilization.- 4.5. Nitrogen Metabolism.- 4.6. Mineralization of Plaque.- 4.7. Inhibitors of Metabolism.- 5. Microbial Interactions.- 6. Summary.- References.

Alexander, Martin Alexander-Cornell University, Ithaca, NY... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia