Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Advanced Fermentation and Cell Technology » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2949965]
•
Literatura piękna
[1857847]
więcej...
•
Turystyka
[70818]
•
Informatyka
[151303]
•
Komiksy
[35733]
•
Encyklopedie
[23180]
•
Dziecięca
[617748]
•
Hobby
[139972]
•
AudioBooki
[1650]
•
Literatura faktu
[228361]
•
Muzyka CD
[398]
•
Słowniki
[2862]
•
Inne
[444732]
•
Kalendarze
[1620]
•
Podręczniki
[167233]
•
Poradniki
[482388]
•
Religia
[509867]
•
Czasopisma
[533]
•
Sport
[61361]
•
Sztuka
[243125]
•
CD, DVD, Video
[3451]
•
Technologie
[219309]
•
Zdrowie
[101347]
•
Książkowe Klimaty
[123]
•
Zabawki
[2362]
•
Puzzle, gry
[3791]
•
Literatura w języku ukraińskim
[253]
•
Art. papiernicze i szkolne
[7933]
Kategorie szczegółowe BISAC
Advanced Fermentation and Cell Technology
ISBN-13
: 9781774691007 / Angielski / Twarda / 2021 / 274 str.
Urvashi Swami
;
Kunwar Digvijay Singh Thakur
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Advanced Fermentation and Cell Technology
ISBN-13
: 9781774691007 / Angielski / Twarda / 2021 / 274 str.
Urvashi Swami
;
Kunwar Digvijay Singh Thakur
cena
648,74
zł
(netto: 617,85 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 617,97 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Spis treści
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking
>
General
Wydawca:
Delve Publishing
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781774691007
Rok wydania:
2021
Ilość stron:
274
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Chapter 1 Introduction to Fermentation and Cell Technology
Chapter 2 Microorganisms in the Fermentation Process
Chapter 3 Fermentation Miniaturization
Chapter 4 Aerobic and Anaerobic Solid-Phase Fermentation
Chapter 5 Scaling-Up of Industrial Microbial Processes
Chapter 6 Dietary Uses of Microbial Fermentation
Chapter 7 Role of Microbial Fermentation in Food Quality Enhancement
Chapter 8 Medical Applications of Industrial Fermentation
Udostępnij
Czytaj nas na: