• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Adequate Food for All: Culture, Science, and Technology of Food in the 21st Century » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Adequate Food for All: Culture, Science, and Technology of Food in the 21st Century

ISBN-13: 9781420077537 / Angielski / Twarda / 2009 / 462 str.

Pond, Wilson G.
Adequate Food for All: Culture, Science, and Technology of Food in the 21st Century Pond, Wilson G. 9781420077537 TAYLOR & FRANCIS LTD - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Adequate Food for All: Culture, Science, and Technology of Food in the 21st Century

ISBN-13: 9781420077537 / Angielski / Twarda / 2009 / 462 str.

Pond, Wilson G.
cena 872,61
(netto: 831,06 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 856,36
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Food is the sustenance of life. But while we understand that a secure supply of food has been affected by many factors over the course of history, we do not often allow ourselves to entertain the idea that a lack of adequate food worldwide is a very real and dangerous possibility. While soil degradation, water distribution, climate change, population growth, and environmental issues are of serious concern, the ultimate expectation is that humankind will survive and even prevail simply because it always has, through human ingenuity and continued advances in science and technology. Adequate Food for All: Culture, Science, and Technology of Food in the 21st Century looks at those factors threatening to compromise food production and distribution. It examines the myriad influences on food security today as well as the human responses to them. Taking an interdisciplinary approach that involves authors of diverse expertise, this volume -

  • Discusses our evolving understanding of what is critical to good nutrition and health
  • Examines the role of religion and faith in food choices, as well as the influence of culture and customs
  • Explores issues of obesity and related diseases as well as diseases of nutrient deficiencies
  • Describes the most dangerous threats to sustainable food production
  • Lays out viable solutions through conservation, technology, and cultural adaptation
Ultimately, this volume challenges readers to garner a deeper understanding needed to develop solutions that truly change the future rather than postpone the inevitable. Recognition of food as a universal need of people everywhere may be a point of union for the human spirit. The future holds opportunities and imperatives that must be faced, perhaps none more important than how we come together to keep the world fed. Adequate Food for All: Culture, Science, and Technology of Food in the 21st Century covers many of the issues involved in meeting this goal.

Kategorie:
Nauka, Geografia
Kategorie BISAC:
Nature > Ecology
Science > Life Sciences - General
Medical > Nutrition
Wydawca:
TAYLOR & FRANCIS LTD
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781420077537
Rok wydania:
2009
Ilość stron:
462
Waga:
0.77 kg
Wymiary:
23.62 x 15.49 x 2.79
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Food and Agriculture in Human History. Foods by Choice. The Required Nutrients. Foods and Health. Food Production: Synergy of Science, Technology, and Human Ingenuity. Global Food Security.

Wilson G. Pond, Buford L. Nichols, Dan L. Brown



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia