Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Adding more PHY to the MAC: Exploiting Physical Layer Effects in Wireless Networks » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2320177]
•
Literatura piękna
[1570649]
więcej...
•
Turystyka
[62770]
•
Informatyka
[128364]
•
Komiksy
[28043]
•
Encyklopedie
[21830]
•
Dziecięca
[506733]
•
Hobby
[105652]
•
AudioBooki
[2467]
•
Literatura faktu
[191721]
•
Muzyka CD
[954]
•
Słowniki
[2894]
•
Inne
[391142]
•
Kalendarze
[321]
•
Podręczniki
[157866]
•
Poradniki
[408735]
•
Religia
[440016]
•
Czasopisma
[448]
•
Sport
[54423]
•
Sztuka
[210584]
•
CD, DVD, Video
[4234]
•
Technologie
[172495]
•
Zdrowie
[90014]
•
Książkowe Klimaty
[125]
•
Zabawki
[4354]
•
Puzzle, gry
[3502]
•
Literatura w języku ukraińskim
[217]
•
Art. papiernicze i szkolne
[12000]
Kategorie szczegółowe BISAC
Adding more PHY to the MAC: Exploiting Physical Layer Effects in Wireless Networks
ISBN-13
: 9781981628025 / Angielski / Miękka / 2017 / 138 str.
Michael Konig
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Adding more PHY to the MAC: Exploiting Physical Layer Effects in Wireless Networks
ISBN-13
: 9781981628025 / Angielski / Miękka / 2017 / 138 str.
Michael Konig
cena
159,40
zł
(netto: 151,81 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 154,34 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 13-18 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Informatyka
,
Sieci komputerowe
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering
>
Mobile & Wireless Communications
Wydawca:
Createspace Independent Publishing Platform
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781981628025
Rok wydania:
2017
Ilość stron:
138
Waga:
0.26 kg
Wymiary:
22.86 x 15.24 x 0.91
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Konig, Michael
Dr. Michael Konig is quantum physicist and is cons...
więcej >
Udostępnij
Czytaj nas na: