• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Acidity Management in Musts and Wines, Second Edition: Acidification, deacidification, crystal stabilization, and sensory consequences » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Acidity Management in Musts and Wines, Second Edition: Acidification, deacidification, crystal stabilization, and sensory consequences

ISBN-13: 9781935879251 / Angielski / Twarda / 2022 / 158 str.

Volker Schneider; Sarah Troxell
Acidity Management in Musts and Wines, Second Edition: Acidification, deacidification, crystal stabilization, and sensory consequences Volker Schneider Sarah Troxell 9781935879251 Wine Appreciation Guild - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Acidity Management in Musts and Wines, Second Edition: Acidification, deacidification, crystal stabilization, and sensory consequences

ISBN-13: 9781935879251 / Angielski / Twarda / 2022 / 158 str.

Volker Schneider; Sarah Troxell
cena 192,15 zł
(netto: 183,00 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 191,10 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Beverages - Alcoholic - Wine
Technology & Engineering > Agriculture - Enology & Viticulture
Wydawca:
Wine Appreciation Guild
Seria wydawnicza:
Advanced Winemaking Strategies for Fine Wines
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781935879251
Rok wydania:
2022
Numer serii:
001248093
Ilość stron:
158
Waga:
0.49 kg
Wymiary:
25.4 x 17.78 x 1.12
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia