• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

A Modern Way to Eat: Over 200 Satisfying, Everyday Vegetarian Recipes (That Will Make You Feel Amazing) » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

A Modern Way to Eat: Over 200 Satisfying, Everyday Vegetarian Recipes (That Will Make You Feel Amazing)

ISBN-13: 9780007516704 / Angielski / Twarda / 2014 / 400 str.

Anna Jones
A Modern Way to Eat: Over 200 Satisfying, Everyday Vegetarian Recipes (That Will Make You Feel Amazing) Anna Jones 9780007516704 HarperCollins Publishers - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

A Modern Way to Eat: Over 200 Satisfying, Everyday Vegetarian Recipes (That Will Make You Feel Amazing)

ISBN-13: 9780007516704 / Angielski / Twarda / 2014 / 400 str.

Anna Jones
cena 141,24 zł
(netto: 134,51 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 132,98 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 8-10 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

FOREWORD BY JAMIE OLIVER A modern vegetarian cookbook packed with quick, healthy and fresh recipes, that fits perfectly with how we want to eat now.

Kategorie:
Zdrowie
Kategorie BISAC:
Cooking > General
Wydawca:
HarperCollins Publishers
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780007516704
Rok wydania:
2014
Ilość stron:
400
Waga:
1.24 kg
Wymiary:
25.3 x 19.1 x 3.4
Oprawa:
Twarda

'A Modern Way to Eat is a gorgeous revelation of a book. Vegetarian food that feels exciting and vibrant, by an author who writes and cooks with authenticity and passion. I will be buying it for everyone.' Sophie Dahl

'Anna Jones has discovered exactly how, with imagination and good taste, to create exciting and delicious vegetarian recipes that fit the modern requirement of nourishment - not forgetting the economical side either. Well done Anna.' Antonio Carluccio

'I can give you my word, these recipes not only work, they are also mind-blowingly delicious. So if you need more from your food, meals that are good for you, and the planet, tasty, beautiful, and unapologetically-meat-free, Anna's recipes are an affirming win-win-win! Count me in.' Tom Herbert, Fabulous Baker Brother

'This is an excellent vegetarian book. Yep I said it. It's bloody brilliant.' Gizzi Erskine

'Anna is a treasure. She's the rare cook able to expertly explore the rich realm of possibilities at the intersection of health/wellness and deliciousness. Her food is inspired and fresh, satisfying and beautiful - vibrant food for a vibrant life.' Heidi Swanson

'Simple, seasonal, veg-led fare that is as delicious as it is virtuous ... Clear and concise ... Pretty as a picture, and mouthwatering to boot ... fantastically useful ... Even if you're a die-hard carnivore, read what Jones has to say - her subtle, beautiful, delectable dishes might just bring you round.' Guardian

'It is a book of vegetarian recipes, but carnivores, do not be put off. Let's say it is a book of deliciously invigorating dishes that happen not to contain any flesh.' Rose Prince, Spectator, Books of the Year

'My favourite vegetarian cookbook this year' Bee Wilson, Stella magazine

'The new Nigella' William Sitwell, T2, The Times

Anna Jones is a cook, food writer and stylist. One grey, late-for-the-office day, she decided to quit her day job after reading an article about following your passion. Within weeks, she was signed up on Jamie Oliver's Fifteen apprentice programme. She went on to be part of Jamie's food team - styling, writing and working behind the scenes on books, TV shows and food campaigns.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia