Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
A History of Bread » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2414730]
•
Literatura piękna
[1602127]
więcej...
•
Turystyka
[62721]
•
Informatyka
[130862]
•
Komiksy
[32139]
•
Encyklopedie
[21695]
•
Dziecięca
[519332]
•
Hobby
[107376]
•
AudioBooki
[2280]
•
Literatura faktu
[198626]
•
Muzyka CD
[785]
•
Słowniki
[2902]
•
Inne
[407704]
•
Kalendarze
[1540]
•
Podręczniki
[154973]
•
Poradniki
[410571]
•
Religia
[445185]
•
Czasopisma
[454]
•
Sport
[55477]
•
Sztuka
[215701]
•
CD, DVD, Video
[3550]
•
Technologie
[180841]
•
Zdrowie
[89302]
•
Książkowe Klimaty
[125]
•
Zabawki
[3648]
•
Puzzle, gry
[3409]
•
Literatura w języku ukraińskim
[278]
•
Art. papiernicze i szkolne
[11042]
Kategorie szczegółowe BISAC
A History of Bread
ISBN-13
: 9781350361768 / Miękka / 2024 / 272 str.
Belgium) Scholliers Peter (Vrije Universiteit Brussel
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
A History of Bread
ISBN-13
: 9781350361768 / Miękka / 2024 / 272 str.
Belgium) Scholliers Peter (Vrije Universiteit Brussel
cena
123,24
zł
(netto: 117,37 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 120,84 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Historia
Kategorie BISAC:
History
>
Social History
History
>
Europe - General
Social Science
>
Agriculture & Food (see also Political Science - Public Policy - Agricultur
Wydawca:
Bloomsbury Publishing PLC
Seria wydawnicza:
Food in Modern History: Traditions and Innovations
ISBN-13:
9781350361768
Rok wydania:
2024
Ilość stron:
272
Waga:
0.46 kg
Wymiary:
23.4 x 15.6
Oprawa:
Miękka
Dodatkowe informacje:
Glosariusz/słownik
Udostępnij
Czytaj nas na: