• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

A Closer Look at Proteolysis » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

A Closer Look at Proteolysis

ISBN-13: 9781536186772

Jelena RadosavljeviAE
A Closer Look at Proteolysis Jelena RadosavljeviAE   9781536186772 Nova Science Publishers Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

A Closer Look at Proteolysis

ISBN-13: 9781536186772

Jelena RadosavljeviAE
cena 990,95
(netto: 943,76 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 984,85
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

The book aA closer look at proteolysisa is conceived as a review of modern knowledge from various fields related to proteolytic processes. Due to the simple approach to explaining various aspects of the topics related to proteolysis, it will be of interest to a wide audience, as well for the scientific community. The first chapter provides an overview of basic concepts related to proteolysis, and the classification of proteases with an emphasis on proteases that have been identified as key in various pathophysiological conditions. After that, in the second chapter, the reader is introduced to proteases that participate in the development of malignancy. The proteases that are perceived as potential candidates for the development of anticancer treatments are highlighted. The third chapter provides an insight into the basics of intracellular proteolysis, with an emphasis on proteolysis of the intrinsically disordered proteins and the consequences that proteolysis of these proteins has in plant cells particularly. In the fourth chapter, the authors provide the latest knowledge on the possibility of using a standard protease for mass spectrometry to determine post-translational modifications of proteins, which is the most recent challenge in proteomics-based research. Although often used as therapeutics, peptides and proteins are susceptible to proteolysis under physiological conditions, so the design of drugs that mimic the action of proteins and peptides is a big challenge for medicinal chemists. In the fifth chapter, the authors elaborate on the ways to overcome proteolysis in potential therapeutic agents, using the rational design of modern peptidomimetics. The authors of the sixth chapter look at the correlation between the stability to proteolytic digestion and the allergenicity of food proteins. Chapters seven and eight are devoted to microbial proteases. The author of the seventh chapter gives an overview of the yeast proteases characterized so far, while the authors of the eighth chapter consider the possibilities for the production of purification of Bacillus proteases and their application in various biotechnological processes. In the last, ninth chapter, the technological significance of proteolytic processes in the food industry is emphasized. The authors presented methodologies that can be used to determine different bioactive peptides produced during cheese ripening.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Science > Biologia molekularna
Wydawca:
Nova Science Publishers Inc
ISBN-13:
9781536186772


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia