• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

A Closer Look at Glycation » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

A Closer Look at Glycation

ISBN-13: 9781536191769

Nadeem Ahmad Ansari
A Closer Look at Glycation Nadeem Ahmad Ansari   9781536191769 Nova Science Publishers Inc - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

A Closer Look at Glycation

ISBN-13: 9781536191769

Nadeem Ahmad Ansari
cena 888,22 zł
(netto: 845,92 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 857,61 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

This well-planned, logically structured and user-friendly book provides a useful insight into the world of non-enzymatic glycation from its early stages to an advanced level, with an eye on glycating agents, their enhancers and inhibitors. All chapters are of equal interest but the chapters on dietary AGEs and effects of AGEs on bone cells provide novelty in the area of glycation. These chapters also describe characterization of the glycation and its role in different types of age-related complications and diseases. A chapter on synthetic and plant-based natural inhibitors of glycation is also presented. Written by a team of experts, this book makes the readers aware of the glycation process in various diseases and complications and creates enthusiasm in teaching key lessons to students of life and medical sciences. With the use of tables, figures and references, and a concise overview of the glycation mechanism and its inhibition on a single platform, this book is ideally suited as a resource for research and teaching purposes as well as contributes to knowledge of glycation inhibitors for controlling disease complications.

Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Science > Chemia
Wydawca:
Nova Science Publishers Inc
ISBN-13:
9781536191769


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia