Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Science in the Kitchen and the Art of Eating Well by Pellegrino Artusi: + 500 Traditional Italian Recipes: New Translation » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2950560]
•
Literatura piękna
[1849509]
więcej...
•
Turystyka
[71097]
•
Informatyka
[151150]
•
Komiksy
[35848]
•
Encyklopedie
[23178]
•
Dziecięca
[617388]
•
Hobby
[139064]
•
AudioBooki
[1657]
•
Literatura faktu
[228597]
•
Muzyka CD
[383]
•
Słowniki
[2855]
•
Inne
[445295]
•
Kalendarze
[1464]
•
Podręczniki
[167547]
•
Poradniki
[480102]
•
Religia
[510749]
•
Czasopisma
[516]
•
Sport
[61293]
•
Sztuka
[243352]
•
CD, DVD, Video
[3414]
•
Technologie
[219456]
•
Zdrowie
[101002]
•
Książkowe Klimaty
[124]
•
Zabawki
[2311]
•
Puzzle, gry
[3459]
•
Literatura w języku ukraińskim
[254]
•
Art. papiernicze i szkolne
[8079]
Kategorie szczegółowe BISAC
Science in the Kitchen and the Art of Eating Well by Pellegrino Artusi: + 500 Traditional Italian Recipes: New Translation
ISBN-13
: 9798874177300 / Angielski / Miękka / 2024 / 336 str.
Charlotte Hall, Pellegrino Artusi
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Science in the Kitchen and the Art of Eating Well by Pellegrino Artusi: + 500 Traditional Italian Recipes: New Translation
ISBN-13
: 9798874177300 / Angielski / Miękka / 2024 / 336 str.
Charlotte Hall, Pellegrino Artusi
cena
119,73
(netto: 114,03 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 119,41
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Poradniki
Wydawca:
Independently Published
Język:
Angielski
ISBN-13:
9798874177300
Rok wydania:
2024
Ilość stron:
336
Waga:
0.60 kg
Wymiary:
24.6x18.9x1.8
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: