Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Impacto del componente servicio de alimentación sobre la relaciòn del estado de nutriciòn y la calidad de la dieta » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2862285]
•
Literatura piękna
[1811642]
więcej...
•
Turystyka
[73608]
•
Informatyka
[151805]
•
Komiksy
[35644]
•
Encyklopedie
[22552]
•
Dziecięca
[613578]
•
Hobby
[148620]
•
AudioBooki
[2091]
•
Literatura faktu
[228702]
•
Muzyka CD
[418]
•
Słowniki
[2881]
•
Inne
[436517]
•
Kalendarze
[1398]
•
Podręczniki
[163128]
•
Poradniki
[488655]
•
Religia
[506849]
•
Czasopisma
[424]
•
Sport
[60337]
•
Sztuka
[238945]
•
CD, DVD, Video
[3625]
•
Technologie
[210377]
•
Zdrowie
[103360]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2968]
•
Puzzle, gry
[3567]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10338]
Kategorie szczegółowe BISAC
Impacto del componente servicio de alimentación sobre la relaciòn del estado de nutriciòn y la calidad de la dieta
ISBN-13
: 9786203885156 / Hiszpański / Miękka / 100 str.
Emma Iturbide Martínez
;
Trinidad Lorena Fernández Cortés
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Impacto del componente servicio de alimentación sobre la relaciòn del estado de nutriciòn y la calidad de la dieta
ISBN-13
: 9786203885156 / Hiszpański / Miękka / 100 str.
Emma Iturbide Martínez
;
Trinidad Lorena Fernández Cortés
cena
269,21
zł
(netto: 256,39 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 268,57 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 10-14 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Socjologia i społeczeństwo
Wydawca:
Editorial Académica Española
Język:
Hiszpański
ISBN-13:
9786203885156
Ilość stron:
100
Wymiary:
22.0 x 15.0
Oprawa:
Miękka
Udostępnij
Czytaj nas na: