• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Die Schokoladen-Fabrikation: Eine Monographie Der Kakaofrucht Und Ihrer Verwertung » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Die Schokoladen-Fabrikation: Eine Monographie Der Kakaofrucht Und Ihrer Verwertung

ISBN-13: 9783112337837 / Niemiecki / Twarda / 1924 / 346 str.

Paul Zipperer;Herm Schaeffer;Schröder
Die Schokoladen-Fabrikation: Eine Monographie Der Kakaofrucht Und Ihrer Verwertung Paul Zipperer, Herm Schaeffer, Schröder 9783112337837 De Gruyter - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Die Schokoladen-Fabrikation: Eine Monographie Der Kakaofrucht Und Ihrer Verwertung

ISBN-13: 9783112337837 / Niemiecki / Twarda / 1924 / 346 str.

Paul Zipperer;Herm Schaeffer;Schröder
cena 468,31
(netto: 446,01 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 468,31
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
Kategorie:
Nauka
Kategorie BISAC:
Non-Classifiable > Non-Classifiable
Science > Chemia
Wydawca:
De Gruyter
Język:
Niemiecki
ISBN-13:
9783112337837
Rok wydania:
1924
Dostępne języki:
Niemiecki
Wydanie:
4., Neu Bearbei
Ilość stron:
346
Waga:
0.80 kg
Wymiary:
24.424.4 x 17.024.4 x 17.0 x 2
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01

Frontmatter -- Vorwort zur vierten Auflage -- Inhaltsverzeichnis -- Erster Abschnitt: Der Kakaobaum -- Zweiter Abschnitt: Fabrikation der Kakao-Erzeugnisse -- Dritter Abschnitt: Zusatzstoffe zu den Schokoladen -- Vierter Abschnitt: Untersuchung und Beurteilung von Kakaopräparaten -- Fünfter Abschnitt: Anhang -- Register -- Backmatter



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia