Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
The Terrestrial Protected Areas of Madagascar: Their History, Description, and Biota » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2858761]
•
Literatura piękna
[1806812]
więcej...
•
Turystyka
[73676]
•
Informatyka
[151472]
•
Komiksy
[35553]
•
Encyklopedie
[22524]
•
Dziecięca
[611709]
•
Hobby
[148550]
•
AudioBooki
[2098]
•
Literatura faktu
[227532]
•
Muzyka CD
[448]
•
Słowniki
[2882]
•
Inne
[434908]
•
Kalendarze
[1266]
•
Podręczniki
[163017]
•
Poradniki
[486402]
•
Religia
[505218]
•
Czasopisma
[412]
•
Sport
[60315]
•
Sztuka
[238409]
•
CD, DVD, Video
[3632]
•
Technologie
[210257]
•
Zdrowie
[103034]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2966]
•
Puzzle, gry
[3506]
•
Literatura w języku ukraińskim
[264]
•
Art. papiernicze i szkolne
[9831]
Kategorie szczegółowe BISAC
The Terrestrial Protected Areas of Madagascar: Their History, Description, and Biota
ISBN-13
: 9782953892390 / Angielski / Twarda / 2019 / 1716 str.
Steven Goodman
;
Marie Jeanne Raherilalao
;
Sébastien Wohlhauser
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
The Terrestrial Protected Areas of Madagascar: Their History, Description, and Biota
ISBN-13
: 9782953892390 / Angielski / Twarda / 2019 / 1716 str.
Steven Goodman
;
Marie Jeanne Raherilalao
;
Sébastien Wohlhauser
cena
796,95
zł
(netto: 759,00 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 793,80 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Inne
Kategorie BISAC:
Science
>
Natural History
Język:
Angielski
ISBN-13:
9782953892390
Rok wydania:
2019
Wydanie:
Volumes
Ilość stron:
1716
Waga:
7.11 kg
Wymiary:
30.73 x 24.38 x 12.95
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie dwujęzyczne
Udostępnij
Czytaj nas na: