• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Perfect Cake: Your Ultimate Guide to Classic, Modern, and Whimsical Cakes » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946600]
• Literatura piękna
 [1856966]

  więcej...
• Turystyka
 [72221]
• Informatyka
 [151456]
• Komiksy
 [35826]
• Encyklopedie
 [23190]
• Dziecięca
 [619653]
• Hobby
 [140543]
• AudioBooki
 [1577]
• Literatura faktu
 [228355]
• Muzyka CD
 [410]
• Słowniki
 [2874]
• Inne
 [445822]
• Kalendarze
 [1744]
• Podręczniki
 [167141]
• Poradniki
 [482898]
• Religia
 [510455]
• Czasopisma
 [526]
• Sport
 [61590]
• Sztuka
 [243598]
• CD, DVD, Video
 [3423]
• Technologie
 [219201]
• Zdrowie
 [101638]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2473]
• Puzzle, gry
 [3898]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8170]
Kategorie szczegółowe BISAC

Perfect Cake: Your Ultimate Guide to Classic, Modern, and Whimsical Cakes

ISBN-13: 9781945256264 / Angielski / Twarda / 2018 / 432 str.

Editors at America's Test Kitchen
Perfect Cake: Your Ultimate Guide to Classic, Modern, and Whimsical Cakes Editors at America's Test Kitchen 9781945256264 America's Test Kitchen - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Perfect Cake: Your Ultimate Guide to Classic, Modern, and Whimsical Cakes

ISBN-13: 9781945256264 / Angielski / Twarda / 2018 / 432 str.

Editors at America's Test Kitchen
cena 134,51 zł
(netto: 128,10 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 133,77 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Gathering together years of baking knowledge in their first-ever cake book, America's Test Kitchen offers a comprehensive collection of recipes for any cake you can imagine--from better-than-the-rest yellow cake layers for birthday parties to fanciful creations and elegant holiday desserts.

Cakes are the ultimate all-occasion dessert. Whether you are looking for a party-worthy cake that's sure to bring smiles or a rustic treat for any time, America's Test Kitchen has the perfect recipe in this definitive guide to cake baking. The Perfect Cake opens with a valuable chapter of mix-and-match layer cakes, frostings, and fillings, allowing anyone to find just the combination they're looking for. The following chapters traverse a range of styles, touching on easy crowd-pleasers, sky-high stunners, American classics, holiday cakes, charming minature cakes, and more. Rigorously tested to ensure the perfect outcome, these never-fail recipes will improve any baker's game, from White Cake Layers with an ultradowny crumb to a perfectly domed Pound Cake, a New York Cheesecake with a browned surface (and no cracks), and superlatively chocolaty Ultimate Chocolate Cupcakes. Discover new techniques and flavors with a Blueberry Jam Cake frosted in a stunning ombre pattern, a sweet-salty Chocolate-Caramel Layer Cake, and a naked-sided Blackberry-Lemon Mascarpone Cake. And as only the test kitchen can, we fill the book with insight on everything from batter mixing methods to slicing cakes into multiple even layers.

The Table of Contents:
Introduction
Chapter 1: Build-a-Cake: Mix-and-Match Layers and Frostings
Chapter 2: Cupcakes, Cake Pops, Mug Cakes, and More
Chapter 3: Crowd-Pleasing Sheet Cakes
Chapter 4: Sky-High Cakes
Chapter 5: Elegant Cakes and Tortes
Chapter 6: Great American Cakes
Chapter 7: Celebrate Holiday Cakes
Chapter 8: Snack Cakes and Rustic Fruit Cakes
Chapter 9: Pound Cakes, Bundt Cakes and Tube Cakes
Chapter 10: Cool Down: Cheesecakes, Ice Cream, and Icebox

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Courses & Dishes - Cakes
Cooking > Methods - Baking
Cooking > Courses & Dishes - Desserts
Wydawca:
America's Test Kitchen
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781945256264
Rok wydania:
2018
Ilość stron:
432
Waga:
1.53 kg
Wymiary:
25.4 x 22.61 x 3.3
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia