• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Diagnosing Taste and Odor Problems: Source Water and Treatment Field Guide » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Diagnosing Taste and Odor Problems: Source Water and Treatment Field Guide

ISBN-13: 9781583218242 / Angielski / Miękka / 2011 / 113 str.

Gary Burlingame
Diagnosing Taste and Odor Problems: Source Water and Treatment Field Guide Booth, Stephen D. J. 9781583218242 American Water Works Association - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Diagnosing Taste and Odor Problems: Source Water and Treatment Field Guide

ISBN-13: 9781583218242 / Angielski / Miękka / 2011 / 113 str.

Gary Burlingame
cena 407,09
(netto: 387,70 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 405,96
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

Tastes and odors in tap water are the leading source of customer complaints. Although common tastes and odors in tap water are harmless, many customers perceive them as an indication the water could be unsafe to drink. This field guide provides all the information water utilities need to diagnose and remove objectionable tastes and odors at the tap. With this handy book, you will be able to: determine the source and cause of any taste or odor: raw water source, treatment plant, distribution system, or customer plumbing; provide good samples to your laboratory for testing; know how to control tastes and odors and prevent them from occurring, no matter what the cause; and make proper treatment choices to remove tastes and odors.

Kategorie:
Nauka, Biologia i przyroda
Kategorie BISAC:
Technology & Engineering > Environmental - Water Supply
Science > Environmental Science (see also Chemistry - Environmental)
Wydawca:
American Water Works Association
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781583218242
Rok wydania:
2011
Numer serii:
000392876
Ilość stron:
113
Waga:
0.25 kg
Wymiary:
22.61 x 15.24 x 0.76
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Wydanie ilustrowane


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia