Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
How to Challenge the System and Become a Better Teacher » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2862285]
•
Literatura piękna
[1811642]
więcej...
•
Turystyka
[73608]
•
Informatyka
[151805]
•
Komiksy
[35644]
•
Encyklopedie
[22552]
•
Dziecięca
[613578]
•
Hobby
[148620]
•
AudioBooki
[2091]
•
Literatura faktu
[228702]
•
Muzyka CD
[418]
•
Słowniki
[2881]
•
Inne
[436517]
•
Kalendarze
[1398]
•
Podręczniki
[163128]
•
Poradniki
[488655]
•
Religia
[506849]
•
Czasopisma
[424]
•
Sport
[60337]
•
Sztuka
[238945]
•
CD, DVD, Video
[3625]
•
Technologie
[210377]
•
Zdrowie
[103360]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2968]
•
Puzzle, gry
[3567]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10338]
Kategorie szczegółowe BISAC
How to Challenge the System and Become a Better Teacher
ISBN-13
: 9781526446206 / Angielski / Twarda / 2021 / 176 str.
Scott Buckler
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
How to Challenge the System and Become a Better Teacher
ISBN-13
: 9781526446206 / Angielski / Twarda / 2021 / 176 str.
Scott Buckler
cena
430,72
zł
(netto: 410,21 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 397,95 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Pedagogika i oświata
Kategorie BISAC:
Education
>
Professional Development
Education
>
Aims & Objectives
Education
>
Teaching - General
Wydawca:
Sage Publications Ltd
Seria wydawnicza:
Corwin Ltd
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781526446206
Rok wydania:
2021
Numer serii:
000877300
Ilość stron:
176
Waga:
0.48 kg
Wymiary:
24.41 x 16.99 x 1.12
Oprawa:
Twarda
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Udostępnij
Czytaj nas na: