• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Watching What We Eat: The Evolution of Television Cooking Shows » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2950560]
• Literatura piękna
 [1849509]

  więcej...
• Turystyka
 [71097]
• Informatyka
 [151150]
• Komiksy
 [35848]
• Encyklopedie
 [23178]
• Dziecięca
 [617388]
• Hobby
 [139064]
• AudioBooki
 [1657]
• Literatura faktu
 [228597]
• Muzyka CD
 [383]
• Słowniki
 [2855]
• Inne
 [445295]
• Kalendarze
 [1464]
• Podręczniki
 [167547]
• Poradniki
 [480102]
• Religia
 [510749]
• Czasopisma
 [516]
• Sport
 [61293]
• Sztuka
 [243352]
• CD, DVD, Video
 [3414]
• Technologie
 [219456]
• Zdrowie
 [101002]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2311]
• Puzzle, gry
 [3459]
• Literatura w języku ukraińskim
 [254]
• Art. papiernicze i szkolne
 [8079]
Kategorie szczegółowe BISAC

Watching What We Eat: The Evolution of Television Cooking Shows

ISBN-13: 9781441103192 / Angielski / Miękka / 2010 / 240 str.

Kathleen Collins
Watching What We Eat: The Evolution of Television Cooking Shows Collins, Kathleen 9781441103192  - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Watching What We Eat: The Evolution of Television Cooking Shows

ISBN-13: 9781441103192 / Angielski / Miękka / 2010 / 240 str.

Kathleen Collins
cena 149,71
(netto: 142,58 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 99,10
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Dostawa w 2026 r.

Darmowa dostawa!

This title illuminates how cooking shows have both reflected and shaped significant changes in American culture. It explores how the role of food changed from merely necessity to a means of self-expression and a conspicuous lifestyle accessory.

Kategorie:
Sztuka
Kategorie BISAC:
Performing Arts > Television - History & Criticism
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781441103192
Rok wydania:
2010
Ilość stron:
240
Waga:
0.35 kg
Wymiary:
20.57 x 12.7 x 2.29
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia

Introduction Early Period (1945-1962) Chapter One: Stirrings: Radio, Home Economists and James Beard Chapter Two: La Cuisine and Canned Soup: Dione Lucas vs. Convenience Middle Period (1963-1992) Chapter Three: Julia Child and Revolution in the Kitchen Chapter Four: The Me Decade and the Galloping Gourmet Chapter Five: Cultural Capital and the Frugal Gourmet Modern Period (1993-present) Chapter Six: A Network of Its Own Chapter Seven: Good Television Chapter Eight: "Democratainment": Gender, Class and the Rachael-Martha Continuum Chapter Nine: Evolution: How Did We Get Here and What's On Next?



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia