• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

The Elements of Cooking: Translating the Chef's Craft for Every Kitchen » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

The Elements of Cooking: Translating the Chef's Craft for Every Kitchen

ISBN-13: 9781439172520 / Angielski / Miękka / 2010 / 256 str.

Michael Ruhlman; Anthony Bourdain
The Elements of Cooking: Translating the Chef's Craft for Every Kitchen Michael Ruhlman Anthony Bourdain 9781439172520 Scribner Book Company - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

The Elements of Cooking: Translating the Chef's Craft for Every Kitchen

ISBN-13: 9781439172520 / Angielski / Miękka / 2010 / 256 str.

Michael Ruhlman; Anthony Bourdain
cena 71,98
(netto: 68,55 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 69,44
Termin realizacji zamówienia:
ok. 16-18 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

In The Elements of Cooking, New York Times bestselling author Michael Ruhlman deconstructs the essential knowledge of the kitchen to reveal what professional chefs know only after years of training and experience. With alphabetically ordered entries and eight beautifully written essays, Ruhlman outlines what it takes to cook well: understanding heat, using the right tools, cooking with eggs, making stock, making sauce, salting food, what a cook should read, and exploring the most important skill to have in the kitchen, finesse. The Elements of Cooking gives everyone the tools they need to go from being a good cook to a great one.

Kategorie:
Poradniki
Kategorie BISAC:
Cooking > Methods - Professional
Cooking > Reference
Wydawca:
Scribner Book Company
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781439172520
Rok wydania:
2010
Ilość stron:
256
Waga:
0.22 kg
Wymiary:
22.81 x 12.24 x 1.65
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Ruhlman, Michael Michael Ruhlman is the author of twelve books, inc... więcej >
Bourdain, Anthony Anthony Bourdain is the author of the novels Bone ... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia