• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Food Ethics: The Basics » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2949965]
• Literatura piękna
 [1857847]

  więcej...
• Turystyka
 [70818]
• Informatyka
 [151303]
• Komiksy
 [35733]
• Encyklopedie
 [23180]
• Dziecięca
 [617748]
• Hobby
 [139972]
• AudioBooki
 [1650]
• Literatura faktu
 [228361]
• Muzyka CD
 [398]
• Słowniki
 [2862]
• Inne
 [444732]
• Kalendarze
 [1620]
• Podręczniki
 [167233]
• Poradniki
 [482388]
• Religia
 [509867]
• Czasopisma
 [533]
• Sport
 [61361]
• Sztuka
 [243125]
• CD, DVD, Video
 [3451]
• Technologie
 [219309]
• Zdrowie
 [101347]
• Książkowe Klimaty
 [123]
• Zabawki
 [2362]
• Puzzle, gry
 [3791]
• Literatura w języku ukraińskim
 [253]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7933]
Kategorie szczegółowe BISAC

Food Ethics: The Basics

ISBN-13: 9781032258195 / Angielski

Ronald L. Sandler
Food Ethics: The Basics Ronald L. Sandler 9781032258195 Taylor & Francis Ltd - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Food Ethics: The Basics

ISBN-13: 9781032258195 / Angielski

Ronald L. Sandler
cena 657,15
(netto: 625,86 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 651,77
Termin realizacji zamówienia:
ok. 22 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!
inne wydania

Revised and updated throughout, not only to take in the latest empirical and policy information, but also to address the impact of major issues such as the COVID-19 pandemic, Russia’s invasion of Ukraine, AI and machine learning, and the "gig economy". An ideal introduction for anyone interested in the ethics of food.

Food Ethics: The Basics is a concise yet comprehensive introduction to the ethical dimensions of the production and consumption of food. It offers an impartial exploration of the most prominent ethical questions relating to food and agriculture including:

  • Should we eat animals?
  • Are locally produced foods ethically superior to globally sourced foods?
  • Do people in affluent nations have a responsibility to help reduce global hunger?
  • Should we embrace bioengineered foods?
  • What is food justice?
  • How do food and agriculture relate to climate change and biodiversity conservation?
  • What should be the role of government in promoting food safety and public health?

This second edition has been revised and updated throughout, not only with the latest empirical and policy information, but also to address the impact of major issues such as the COVID-19 pandemic, Russia’s invasion of Ukraine, AI and machine learning, and the rapid growth of the "gig economy".

Using extensive data and real-world examples, as well as providing suggestions for further reading, Food Ethics: The Basics is an ideal introduction for anyone interested in the ethics of food.

Kategorie:
Nauka, Filozofia
Kategorie BISAC:
Philosophy > Ethics & Moral Philosophy
Wydawca:
Taylor & Francis Ltd
Seria wydawnicza:
Basics
Język:
Angielski
ISBN-13:
9781032258195

Praise for the first edition:

"The book provides a balanced perspective for each contemporary issue as well as arguments supporting and opposing debatable benefits and risks of food production and consumption issues.  The philosophical perspectives are clearly written, the technical details are jargon free, and the science is accurate... A useful resource for public policy and agricultural libraries...Summing Up: Recommended." - B. R. Shmaefsky, CHOICE

"Sandler makes a good job introducing the topic of food ethics to the reader, offering a broad range of information and describing key underlying ethical enquiries and particular views on each of the topics presented. (...) Reading this book was helpful in the sense that it provided insight into a topic that has not been widely studied or discussed. Thus, it can be a valuable introduction to food ethics, while encouraging the reader to explore more about this project." - Natalie Herdoiza Castro, Utrecht University, The Netherlands

Introduction  1. Food systems  2. Food security and the ethics of assistance  3. Should we eat animals?  4. Technology: Bioengineering and big data  5. Food and Health  6. Food and Culture.  Bibliography  Index

Ronald L. Sandler is a professor of philosophy and Director of the Ethics Institute at Northeastern University, USA. Professor Sandler teaches courses in moral philosophy and applied ethics, and has received Northeastern University’s Excellence in Teaching Award.



Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia