Wyszukiwanie zaawansowane
Kategorie
Kategorie BISAC
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Opinie
Pomoc
Załóż konto
Zaloguj się
Making Better Coffee: How Maya Farmers and Third Wave Tastemakers Create Value » książka
zaloguj się
|
załóż konto
koszyk
konto
szukaj
topmenu
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Kategorie główne
•
Nauka
[2687494]
•
Literatura piękna
[1634418]
więcej...
•
Turystyka
[62777]
•
Informatyka
[142089]
•
Komiksy
[31535]
•
Encyklopedie
[21638]
•
Dziecięca
[511510]
•
Hobby
[107034]
•
AudioBooki
[2004]
•
Literatura faktu
[198530]
•
Muzyka CD
[622]
•
Słowniki
[2715]
•
Inne
[402058]
•
Kalendarze
[1614]
•
Podręczniki
[164883]
•
Poradniki
[408763]
•
Religia
[455640]
•
Czasopisma
[420]
•
Sport
[59427]
•
Sztuka
[224284]
•
CD, DVD, Video
[3892]
•
Technologie
[205669]
•
Zdrowie
[88491]
•
Książkowe Klimaty
[118]
•
Zabawki
[2712]
•
Puzzle, gry
[3297]
•
Literatura w języku ukraińskim
[262]
•
Art. papiernicze i szkolne
[10029]
Kategorie szczegółowe BISAC
Making Better Coffee: How Maya Farmers and Third Wave Tastemakers Create Value
ISBN-13
: 9780520386969 / Angielski / Miękka / 2022 / 310 str.
Edward F. Fischer
Widoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.
Making Better Coffee: How Maya Farmers and Third Wave Tastemakers Create Value
ISBN-13
: 9780520386969 / Angielski / Miękka / 2022 / 310 str.
Edward F. Fischer
cena
127,28
zł
(netto: 121,22 VAT: 5%)
Najniższa cena z 30 dni: 126,99 zł
Termin realizacji zamówienia:
ok. 12 dni roboczych.
Darmowa dostawa!
inne wydania
do przechowalni
Parametry
Kategorie:
Nauka
,
Historia
Kategorie BISAC:
Social Science
>
Agriculture & Food (see also Political Science - Public Policy - Agricultur
Social Science
>
Antropologia - Kultury
History
>
Latin America - Central America
Wydawca:
University of California Press
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780520386969
Rok wydania:
2022
Ilość stron:
310
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Udostępnij
Czytaj nas na: