• Wyszukiwanie zaawansowane
  • Kategorie
  • Kategorie BISAC
  • Książki na zamówienie
  • Promocje
  • Granty
  • Książka na prezent
  • Opinie
  • Pomoc
  • Załóż konto
  • Zaloguj się

Restaurant Management » książka

zaloguj się | załóż konto
Logo Krainaksiazek.pl

koszyk

konto

szukaj
topmenu
Księgarnia internetowa
Szukaj
Książki na zamówienie
Promocje
Granty
Książka na prezent
Moje konto
Pomoc
 
 
Wyszukiwanie zaawansowane
Pusty koszyk
Bezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 złBezpłatna dostawa dla zamówień powyżej 20 zł

Kategorie główne

• Nauka
 [2946912]
• Literatura piękna
 [1852311]

  więcej...
• Turystyka
 [71421]
• Informatyka
 [150889]
• Komiksy
 [35717]
• Encyklopedie
 [23177]
• Dziecięca
 [617324]
• Hobby
 [138808]
• AudioBooki
 [1671]
• Literatura faktu
 [228371]
• Muzyka CD
 [400]
• Słowniki
 [2841]
• Inne
 [445428]
• Kalendarze
 [1545]
• Podręczniki
 [166819]
• Poradniki
 [480180]
• Religia
 [510412]
• Czasopisma
 [525]
• Sport
 [61271]
• Sztuka
 [242929]
• CD, DVD, Video
 [3371]
• Technologie
 [219258]
• Zdrowie
 [100961]
• Książkowe Klimaty
 [124]
• Zabawki
 [2341]
• Puzzle, gry
 [3766]
• Literatura w języku ukraińskim
 [255]
• Art. papiernicze i szkolne
 [7810]
Kategorie szczegółowe BISAC

Restaurant Management

ISBN-13: 9780471284383 / Angielski / Miękka / 1993 / 272 str.

Nancy Scanlon;Scanlon; Nancy Loman Scanlon
Restaurant Management Nancy Scanlon Scanlon                                  Nancy Loman Scanlon 9780471284383 John Wiley & Sons - książkaWidoczna okładka, to zdjęcie poglądowe, a rzeczywista szata graficzna może różnić się od prezentowanej.

Restaurant Management

ISBN-13: 9780471284383 / Angielski / Miękka / 1993 / 272 str.

Nancy Scanlon;Scanlon; Nancy Loman Scanlon
cena 727,36
(netto: 692,72 VAT:  5%)

Najniższa cena z 30 dni: 721,39
Termin realizacji zamówienia:
ok. 30 dni roboczych
Bez gwarancji dostawy przed świętami

Darmowa dostawa!

Restaurant Management examines in detail the role of the manager of each of the major areas of food service: purchasing, distribution, production, service, accounting, labor, product, and profit.

Kategorie:
Nauka, Ekonomia i biznes
Kategorie BISAC:
Business & Economics > Industries - Hospitality, Travel & Tourism
Wydawca:
John Wiley & Sons
Seria wydawnicza:
Hospitality, Travel & Tourism
Język:
Angielski
ISBN-13:
9780471284383
Rok wydania:
1993
Numer serii:
000011033
Ilość stron:
272
Waga:
0.49 kg
Wymiary:
23.55 x 19.18 x 1.52
Oprawa:
Miękka
Wolumenów:
01
Dodatkowe informacje:
Bibliografia
Wydanie ilustrowane

Styles of Restaurant Operation.

Restaurant Development.

Profit Feasibility.

Menu Development.

Menu Pricing.

Beverage Management.

Purchasing and Distribution.

Food and Beverage Cost Control Systems.

Employee Organization.

Employee Staffing and Training.

Computer Food Service Systems.

Restaurant Marketing.

Restaurant Management Careers.

Bibliography.

Index.

Scanlon, Nancy Born and raised near Boston, MA, Nancy wrote her f... więcej >
Scanlon Liz Garton Scanlon is the author of numerous celeb... więcej >


Udostępnij

Facebook - konto krainaksiazek.pl



Opinie o Krainaksiazek.pl na Opineo.pl

Partner Mybenefit

Krainaksiazek.pl w programie rzetelna firma Krainaksiaze.pl - płatności przez paypal

Czytaj nas na:

Facebook - krainaksiazek.pl
  • książki na zamówienie
  • granty
  • książka na prezent
  • kontakt
  • pomoc
  • opinie
  • regulamin
  • polityka prywatności

Zobacz:

  • Księgarnia czeska

  • Wydawnictwo Książkowe Klimaty

1997-2025 DolnySlask.com Agencja Internetowa

© 1997-2022 krainaksiazek.pl
     
KONTAKT | REGULAMIN | POLITYKA PRYWATNOŚCI | USTAWIENIA PRYWATNOŚCI
Zobacz: Księgarnia Czeska | Wydawnictwo Książkowe Klimaty | Mapa strony | Lista autorów
KrainaKsiazek.PL - Księgarnia Internetowa
Polityka prywatnosci - link
Krainaksiazek.pl - płatnośc Przelewy24
Przechowalnia Przechowalnia